loading
facebook
  • MAHARA CLUB - Red Sea Hotels Törzsutas Program - www.maharaclub.com

  • HA EGYIPTOM, AKKOR ETI!

  • SZENZÁCIÓS ELŐFOGLALÁSI ÁRAK A TÉLI UTAKRA!

  • ETI & RED SEA SZÁLLODÁK– MÁR MARSA ALAMBAN IS!

  • Hurghadán, Makadi Bay-en ÉS MÁR Sharm el Sheikh-en is magyar nyelvű idegenvezető!

  • Budapesti és bécsi kedvezményes parkolási lehetőségért érdeklődjön irodánkban!

  • Grand Hotel Hurghada 4*, all inclusive ellátással, december 3-i budapesti indulással már 67 200 HUF/fő ártól!

  • ETI - ezt megengedhETI!

  • A Red Sea Hotellánc kizárólagos képviselője Magyarországon!

Keresés & Foglalás


Service-Vonal
0036 1 235 0901
Információ&Foglalás
Hétfő-Péntek 09:00-18:00

Képviseleteink a helyszínen

RED SEA HOTELS - Partner von ETI.atRED SEA HOTELS

Az elmúlt években a RED SEA HOTELS szállodalánc a legnagyobbak közé nőtte ki magát Egyiptomban. Ez a siker a magas színvonalnak és a hosszú idő során kialakult elégedett vendégkörnek köszönhető.

A RED SEA HOTELS története több, mint 30 éve indult el egy 3 csillagos szálloda megnyitásával, melyből mára egy 15 hotelből álló minőségi szolgáltatást nyújtó szállodalánc vált. Minden egyes hotel egy külön kis világ, mégis közös az épitészeti cél: az 1001 éjszaka érzése, mely életérzés áthatja az éttermek hangulatát, a változatos ételeket, az ápolt és buja kerteket, a gyönyörű tengerpartot, így csalogatva a vendégeket, hogy lépjenek be ebbe a mesebelien titkozatos világba.

És ők szívesen vissza is térnek „saját kis” szállodáikba, hogy élvezzék Sharm el Sheikh, Hurghada és Makadi Bay keleties sokszínűségét. Családosok, egyedülállók, kultúra kedvelők, wellness-t és sportot szeretők, idősek, fiatalok, mindenki megtalálja a számára tökéletes kikapcsolódást a RED SEA HOTELS-ekben.

Jelenleg a RED SEA HOTELS láncolat kizárólag emelt szintű 4 ill. 5 csillagos szállodákat mondhat magáénak. A 2012-ben Makadi Bay-en felépült 2 legújabb hoteljének külső jegyein és belső kialakításán is megmutatkozik, hogy mennyire korszerűen, az idő változását és a vendégek igényeit figyelembe véve épültek fel ezek a szálláshelyek: míg a nyugalmat sugárzó luxusszálloda, a Makadi Spa csak felnőttek számára foglalható, addig a Sunwing Waterworld Makadi egyedülálló víziparkjával inkább a családosok, ill. a sportos utasok igényeit elégíti ki. Mindkét 5 csillagos luxuskomplexum a Makadi Bay strandján fekszik, mely gyönyörű korallzátonyáról is híres és letette névjegyét a kulináris sokszínűség és kitűnő kiszolgálás területén is.

2013-ban a Siva Sharm szálloda és a Sinai-félszigeten található Sharks Bay szintén a RED SEA HOTELS management vezetése alá került.

jövőben a RED SEA HOTELS további bővítéseket tervez: a luxus kategóriás üdülési övezetben, a Sahl Hasheesh-ben
több 5 csillagos szálloda épül, melyek egy része 2015-ben kerül megnyitásra, valamint egy olyan 18 lyukas golfpálya készül Makadi Bay-en, mely a golfjátékosok legszebb álmát is felül­múlja.

Fedezzék fel velünk az egyiptomi nép szívélyes vendégszeretetét és töltsenek el felejthetetlen napokat valamelyik RED SEA HOTELS-ben!

www.redseahotels.com

www.facebook.com/redseahotels

 

 

Grand Cruises - Partner ETI.at

GRAND CRUISES

 

A Grand Cruises az egyiptomi Red Sea Hotels-ek leányvállalata, a legfiatalabb és legmodernebb hajóflottával rendelkeznek a Níluson. 2009-ben teljesen felújították az MS Grand Preziosa, MS Grand Glory und MS Nile Romance hajókat. Összesen 9 ötcsillagos hajó gondoskodik a felejthetetlen élményekről. Élvezze a nyaralást az egyik legszebb nílusi hajók egyikén és adja át magát a lenyűgöző nílusi táj látványának.

Mindegyik hajó kizárólag külső kabinokkal és kiváló konyhával rendelkezik. A fedélzeten mindig egy tapasztalt, német nyelvű idegenvezető is tartózkodik, aki az utazás teljes időtartama alatt elkíséri Önöket és mindig szolgál egy jó ötlettel vagy javaslattal, hogy miképpen lehetne az utazást még szebbé varázsolni. 

 

Cairo Express Travel - Partner vor Ort ETI.at


 

PROFI CSAPAT A CÉLÁLLOMÁSON IS

A helyi képviselet legalább annyira fontos, mint maga az út. A Cairo Express Travel (CET) hosszú évek óta az ETI együttműködő partnere Egyiptomban, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel azon szorgoskodnak, hogy a vendégek minden kívánságát teljesítsék.

A szigorú követelmények által kiválasztott idegenvezetők külön képzéseken vesznek részt. Az érkezéstől kezdve segédkeznek a vízum elkészültéig, a transzfernél és az információs tájékoztatókon végig jelen vannak, a kirándulásoktól egészen a visszautazásig készségesen állnak rendelkezésre, hogy minél kényelmesebbé tegyék az Önök nyaralását. Naponta látogatják a RED SEA Hoteleket, hogy megszervezzék a kirándulásokat vagy akár egy jó ötlettel is szívesen szolgálnak.


Reiseleitung ETI vor Ort

 

Az idegenvezetők elérhetőségét megtalálja a szállodában kihelyezett ETI információs mappában, az ETI információs standon vagy az utazási dokumentumaiban. 

 

 

Partner ETI.at

 


Kérjük vegyék figyelembe, hogy CET idegenvezetőinél, a helyszínen foglalható fakultatív kirándulások értékesítése, megszervezése és lebonyolítása nem az ETI hatáskörébe tartozik. A kirándulások foglalása csak a helyszínen, a CET idegenvezetőknél lehetséges. Az ETI-n keresztük történő, előzetes foglalásra nincs lehetőség. 

 

 

 

 

Eine für Sie zuständige Reiseleitung kommt in den RED SEA Hotels täglich, in allen anderen Hotels mehrmals die Woche für Gästegespräche ins Hotel. Die Reiseleiter sind Ihnen bei allen Fragen und Wünschen vor Ort gern behilflich und haben auch immer ein offenes Ohr für Ihre Anliegen. Die Reiseleiter sind sorgfältig auf ihre Aufgaben vorbereitet und sprechen natürlich alle fließend Deutsch und Englisch. Sie stehen Ihnen als Ägypten-Experten jederzeit mit vielen Informationen über das schöne und abwechslungsreiche Urlaubsland Ägypten zur Seite. Nähere Informationen und Kontaktdaten zu den Reiseleitungen finden Sie auch direkt in den Hotels in der ETI Info Mappe oder dem ETI Info Stand sowie auch in Ihren Reiseunterlagen im Ticketbooklet. Wir haben für die örtliche Reiseleiterbetreuung unserer Gäste die örtliche Agentur CET beauftragt, deren Mitarbeitern und Reiseleiter seit dem Bestehen von ETI unseren Gästen vor Ort mit kompetentem Reiseleiterservice zur Verfügung stehen.

 

Bei den erfahrenen CET Reiseleitern sind Sie in den besten Händen, wenn es um jegliche Fragen und Anliegen rund um Ihren Urlaubsaufenthalt vor Ort geht. Bitte beachten Sie, dass die über die örtlichen CET Mitarbeiter angebotenen Ausflüge nicht von uns als ETI Reiseveranstalter, sondern ausschließlich und direkt durch den örtlichen Veranstalter CET angeboten, verkauft und organisiert werden. Sofern Sie bei den CET Reiseleitungen vor Ort Ausflüge buchen, erfolgt diese Buchung nicht über oder durch ETI oder deren Mitarbeiter.