loading
facebook
  • MAHARA CLUB - Red Sea Hotels Törzsutas Program - www.maharaclub.com

  • HA EGYIPTOM, AKKOR ETI!

  • SZENZÁCIÓS ELŐFOGLALÁSI ÁRAK A TÉLI UTAKRA!

  • ETI & RED SEA SZÁLLODÁK– MÁR MARSA ALAMBAN IS!

  • Hurghadán, Makadi Bay-en ÉS MÁR Sharm el Sheikh-en is magyar nyelvű idegenvezető!

  • Budapesti és bécsi kedvezményes parkolási lehetőségért érdeklődjön irodánkban!

  • Grand Hotel Hurghada 4*, all inclusive ellátással, december 3-i budapesti indulással már 67 200 HUF/fő ártól!

  • ETI - ezt megengedhETI!

  • A Red Sea Hotellánc kizárólagos képviselője Magyarországon!

Keresés & Foglalás


Service-Vonal
0036 1 235 0901
Információ&Foglalás
Hétfő-Péntek 09:00-18:00

Kedves Utasaink!

 
A Németországból közel 20 éve induló és azóta sikerrel működő EXPRESS TRAVEL INTERNATIONAL évente több mint 300 ezer vendéget utaztat a Vörös-tenger üdülő övezeteibe, Európa számos országából. Magyarországon immár harmadik éve tevékenykedik a cég, ezalatt az utasszám folyamatosan nőtt, az ETI márkanév alatt futó nyaralóprogramokat pedig egyre jobban megkedveli a magyar utazóközönség.
 
Nem véletlen ez, hisz az ETI és partnercégeinek közös munkálkodása révén nagyon jó minőségű, szervezett, kiemelkedően jó ár-érték arányú és pénztárcabarát turisztikai terméket kínál az utazónak, gyermektől idősebb korúig, egyedülállóktól csoportosan utazókig. A cégcsoport saját szállodáiban (RED SEA HOTELS) üdülve az utas szervezett és vezetett kirándulások keretében ismerheti meg az ókori Egyiptom páratlan történelmi, régészeti és építészeti örökségét partnereink, a CAIRO EXPRESS TRAVEL és a nílusi hajóflottát üzemeltető GRAND CRUISES „gondozásában”
 
Aki járt Egyiptomban tudja, az idő télen is kellemes, a tengervíz hőmérséklete ritkán csökken 24 fok alá és még a téli estéken is elég egy kardigán vagy pulcsi egy szabadban elfogyasztott kellemes vacsorához. A Vörös-tenger kék mélységének ezerszínű halai és korallszirtjei valamint a dicső múlt (élénk és pezsgő jelennel ötvöződő) megannyi lenyűgöző emléke Egyiptomot kiemelkedően értékes úticéllá teszi. Várjuk hát egy álomutazásra a Vörös-tengernél, a gizai piramisoknál, a még mindig rengeteg feltáratlan értéket rejtő Királyok-völgyében, az ókori Théba szentélyeinél vagy az életet adó Níluson, alig 4 órányi repülőútra Budapesttől!
 
Ne feledjék: ha Egyiptom, akkor ETI!
 
 
Üdvözlettel,
 
 
Az ETI magyarországi csapata