loading
facebook
  • MAHARA CLUB - Red Sea Hotels Törzsutas Program - www.maharaclub.com

  • HA EGYIPTOM, AKKOR ETI!

  • SZENZÁCIÓS ELŐFOGLALÁSI ÁRAK A TÉLI UTAKRA!

  • ETI & RED SEA SZÁLLODÁK– MÁR MARSA ALAMBAN IS!

  • Hurghadán, Makadi Bay-en ÉS MÁR Sharm el Sheikh-en is magyar nyelvű idegenvezető!

  • Budapesti és bécsi kedvezményes parkolási lehetőségért érdeklődjön irodánkban!

  • Grand Hotel Hurghada 4*, all inclusive ellátással, december 3-i budapesti indulással már 67 200 HUF/fő ártól!

  • ETI - ezt megengedhETI!

  • A Red Sea Hotellánc kizárólagos képviselője Magyarországon!

Keresés & Foglalás


Service-Vonal
0036 1 235 0901
Információ&Foglalás
Hétfő-Péntek 09:00-18:00

Családi nyaralás Egyiptomban

Familienurlaub Türkei & Familienurlaub Ägypten - ETI.at

Szeretnénk, ha a 4–12 éves gyermekek is kiválóan éreznék magukat nyaralásuk minden percében, ezért változatos programokat szervezünk számukra a hét 6 napján.

ETI Maxi-GYEREKKLUB & ETI Baby Service

Familienurlaub All Inclusice - Baby Service ETI.at

Familienurlaub All Inclusive - Maxi Kinder Club ETI.at

 

 

 


Szeretnénk, ha a 4–12 éves gyermekek is kiválóan éreznék magukat nyaralásuk minden percében, ezért változatos programokat szervezünk számukra a hét 6 napján.

Az ETI Maxi Gyerekklubok a következő RED SEA HOTELS-ekben találhatóak:

Siva Grand Beach, Grand Hotel, Grand Resort, Grand Makadi és Sunwing Waterworld Makadi.

Sharm el Sheikh: Ghazala Garden, Grand Hotel Sharm El Sheikh, Sharm Resortban.

A kicsik kapnak egy ETI Maxi Gyerekklub pólót, egy felfújható labdát és egy ETI Maxi Gyerekklub fejkendőt.

...a legkisebb ETI vendégeknek – minden RED SEA HOTELS-ben, ahol ETI Maxi Gyerekklub van.

Az ETI segít beszerezni a fontos eszközöket, melyek kaució (kb. 10-20 €) ellenében kölcsönözhetőek: szúnyogháló, (cumis) üvegmelegítő, vízforraló, pelenkázó ágy, babakocsi, strand és vízi játékok, bili, WC ülőke. (Kérjük, ez irányú kérését időben jelezze felénk az alábbi e-mail címen: info@eti-utazas.hu)

 

Familienurlaub All Inclusive - ETI.at

 SZUPER ÁR GYERMEKEKNEK

Minden RED SEA HOTELS-ben 1 vagy 2 gyermek fix áron 399 €/fő áron pihenhet.

A félpanziós ellátást biztosító RED SEA HOTELS szállodákban ez a kedvezmény 14,9 éves korig, a RED SEA HOTELS all inclusive ellátást nyújtó szállodáiban pedig 12,9 éves korig vehető igénybe.

Ez az ajánlat minden időpontra és időtartamra vonatkozik, ahol legalább 2 felnőtt tartózkodik a szobában. A gyermek életkorát a kedvezmények igénybevételére az utazás megkezdésekor kell figyelembe venni.

 

KÉSŐI KIJELENTKEZÉS A RED SEA HOTELEKBEN

Az elutazás napján minden ETI utas megtarthatja a szobáját a transzfer érkezéséig, sőt a lefoglalt ellátás, mint pl. a félpanzió, vagy az all inclusive szolgáltatás is igénybe vehető addig. Ez érvényes az összes RED SEA HOTELS-re Hurghadán, Makadi Bay-en, valamint Sharm El Sheikh-en.

Familienurlaub Türkei - ETI.at

 

CSALÁDI SZOBA

Bizonyos RED SEA HOTELS-ben, mint pl. a The Grand Hotel, a The Grand Resort, a Grand Makadi vagy a Sunwing Family Star és a Sharm Plaza, 2 különálló hálószobából álló családi szobák találhatóak. Ezek a speciális szobák olyan nagycsaládosok számára állnak rendelkezésre, akik 2, 3 vagy akár 4 gyerekkel utaznak, vagy 3 felnőtt és 2 gyerek foglalhatja le. Az ún. Happy Baby Suite szoba a SUNWING WATERWORLD MAKADI-ban a legkisebb babákra is felkészült, ezért itt pelenkázó asztal, mikrohullámú sütő, gyermekülés stb. a bekészítés része. Ezekhez a szobákhoz egy terasz, valamint egy bekerített kert tartozik.

 

GYEREK ALL INCLUSIVE

A RED SEA HOTEL-ben (The Grand Hotel, Ghazala Beach) üdülő 12 éven aluli gyermeknek ingyenes all inclusive ellátás jár. A félpanziós ellátást kínáló RED SEA HOTEL-ekben 10-17 óra között ingyenes üdítők, fagylalt és egy ebéd is jár a gyermekeknek az őket kísérő felnőttek ­jelenlétében.

 

GYEREKMOZI ÉS GYEREKDISCO

Vacsora után a RED SEA HOTELS-ek gyermekeknek kialakított sarkában rajzfilmeket nézhetnek a kicsik. Ez a gyereksarok a következő szállodákban található: Siva Grand Beach, The Grand Resort, Makadi Palace, Sunwing Waterworld Makadi, The Grand Hotel Sharm El Sheikh és Sharm Plaza. Egy gyerekdisco animátorokkal tökéletes megkoronázása a napnak. Ez a program minden RED SEA HOTELS-ben megtalálható szombat kivételével minden nap. Az esetleges programváltozás jogát a szálloda fenntartja.

 

Familienurlaub Ägypten - ETI.at

 KÜLÖN GYERMEKMEDENCÉK

Minden RED SEA SZÁLLODÁBAN különálló gyerekmedence-birodalom található, némelyikben óriás vízicsúszdák is. A Sunwing Waterworld Makadi-ban pedig felépült egy hatalmas, külön gyerekek számára készült vízipark is.