betöltés ...
Mahara Club

Tisztelt Utasaink,

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy törzsutasprogramunk, a Mahara Club extra szolgáltatásai átmeneti ideig szünetelnek. Mihelyt újra indul a program, azonnal értesítjük Önöket. 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Vegyen részt a RED SEA HOTEL lánc törzsutas programjában és legyen Ön is tagja a MAHARA CLUBnak! Mint MAHARA CLUB tag, Ön számos kedvezményben részesülhet Egyiptomban, a hajóútjainkon, búvár és szörfiskolákban, szépségszalonokban, internetkávézókban, éttermekben, sőt a kártyára összegyűjtött „kagylóival” fizethet is.

Mint regisztrált klubtag, Ön minden egyiptomi foglalásánál kagylókat kap, jóváírva a Mahara Club számlájára. A MAHARA BLUE CARD-ra, illetve a MAHARA GOLD CARD-ra így feltöltött kagylókkal mindenhol tud fizetni a helyszínen kijelölt helyeken, ahol a MAHARA CLUB logót látja. Bővebb információ és regisztráció: www.maharaclub.com vagy austria@maharaclub.com

MAHARA BLUE CARD

Akik már legalább ötször üdültek valamelyik RED SEA HOTEL-ben, vagy részt vettek egy Grand Cruises nílusi hajóúton, azok a vendégek jelentkezhetnek ebbe az exkluzív klubba, ahol megkapják az ingyenes MAHARA BLUE CARD-ot. Számos kedvezményben részesülhet Egyiptomban, a hajóútjainkon, búvár és szörfiskolákban, szépségszalonokban, internetkávézókban, éttermekben, sőt a kártyára összegyűjtött „kagylóival” fizethet is.

MAHARA GOLD CARD

A 10. üdülése után – amely valamelyik RED SEA HOTEL-ben vagy az egyik Grand Cruises nílusi hajón (vagy ezek kombinációján) történt – elküldjük Önnek a MAHARA GOLD CARD-ot. EXKLUZÍV GOLD CARD tulajdonosként teljes pihenése alatt élvezheti az Önnek járó VIP bánásmódot, mely felejthetetlen élmény marad minden tulajdonos számára.

- privát transzfer a megérkezés és hazautazás napján a repülőtér és a szálloda között 

- automatikusan a foglalt szobatípushoz képest egy szinttel magasabb szobakategória (szabad helyek függvényében, a Makadi Spa hotelt kivéve)

- Mahara Club Lounge használata

- ingyenes Dine-Around valamennyi Red Sea Hotel büfééttermében (kivéve Makadi Spa) illetve Cruises hajóinkon

MAHARA PLATINA CARD

Azon vendégeink részére, akik már 25 alkalommal nyaraltak valamelyik Red Sea Hotel-ben vagy nílusi hajóink egyikén, jogosulttá válnak a Mahara Platina kártyára. Az alábbi vendégek a Gold kártya nyújtotta előnyökön túl, megérkezéskor ingyenes vízumot kapnak, valamint megajándékozzuk őket egy Mahara Club felirattal ellátott strandtáskával és hozzá illő törülközővel