betöltés ...
Kairó Special 1,5 napos

KAIRÓ SPECIAL (1,5 napos): 6 főtől indul Ár: felnőtt 159 EUR / gyerek 80 EUR

Utasaink egész napos program keretében meglátogatják az Egyiptomi Múzeum kincseit (többek között Tutankhamon fáraó híres halotti maszkját és a sírjából előkerült kincseket), illetve a vele szemben található, a hírekből ismert Tahrir- teret, emellett megcsodálhatják a világ 7 ókori csodájából az egyetlen ma is láthatót, a Gízai piramisokat, ezenkívül a Völgytemplomot és a Szfinxet, valamint megismerhetik a papirusz készítés titkait. Emellett lehetőségük nyílik a Citadella, vagy Saladin erőd megismerésére, a Khan el Khalili bazárban vásárlásra, illetve az Alabástrom Mecset megtekintésére.

Indulás: éjjeli órákban (1-2 óra körül), érkezés másnap délután, 1-1 megálló oda-vissza. 

Étkezés: reggeli csomag a szállodából, ebéd, vacsora és reggeli Kairóban.

Az ár tartalmazza: belépőket, ebédet, 4 darab kis palackozott vizet, magyar idegenvezetést, szállást.

Az ár nem tartalmazza: az italfogyasztást ebédnél, buszvezető és idegenvezető borravalóját (kb. 1-2 USD/EUR/személy)..

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, fejfedő, vállat fedő ruhával a nap miatt, pulóver a légkondicionálás miatt.

Fakultatív: a múmiák terme az Egyiptomi Múzeumban (200 LE/fő) fotójegy (50 LE), videójegy (300 LE) belépő a piramisok belsejébe (kb. 400 LE/fő).

Fontos: ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. // A kirándulások kizárólagos szervezője a Cairo Express Travel (CET) aki fenntartja a változtatás jogát // 1 EUR kb. 18 LE //  L.E. – Egyiptomi Font // Az utazások légkondicionált buszokkal és kisbuszokkal történnek