betöltés ...
Luxor Deluxe 1 napos

LUXOR DELUXE - 1 NAPOS - 69 EUR/FELNŐTT 35 EUR/GYEREK

Utasaink egész napos program keretében megtekinthetik a csodás Karnaki templomot. Egy igazi nílusi hajón elfogyasztott ebédet egy 2 órás nílusi hajókirándulás követ, majd a folyón átkelve megismerhetik a Memnon Kolosszusokat, majd a világhírű hieroglifákkal és képekkel díszített fáraósírokat a Királyok völgyében. A nap zárásaként betekintést nyerhetnek az alabástrom készítés titkaiba. Az idegenvezető segítségével nemcsak tájékozódhatnak Egyiptom jelenkori politikai és gazdasági helyzetéről, hanem rengeteg információt fognak hallani az ország történelméről, kultúrájáról, szokásairól, és az emberek mindennapi életéről.

Indulás: hajnali órákban (5-6 óra körül), érkezés késő este (22 óra körül), 1-1 megálló oda-vissza. 

Étkezés: reggeli csomag a szállodából, ebéd Luxorban, késői vacsora a szállodában.

Az ár tartalmazza: belépőket a Karnaki Templomba és a Királyok völgyébe (3 sír látogatás), ebédet, 4 kispalack víz, magyar idegenvezetés.

Az ár nem tartalmazza: az italfogyasztást ebédnél, buszvezető és idegenvezető borravalóját (kb. 1-2 USD/EUR/személy).

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, fejfedő, vállat fedő ruhával a nap miatt, pulóver a légkondicionálás miatt.

Fakultatív: Tutankhamon sírja – 250 LE; fotójegy a Királyok völgyében – 300 LE.

Fontos: ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. // A kirándulások kizárólagos szervezője a Cairo Express Travel (CET) aki fenntartja a változtatás jogát // 1 EUR kb. 18 LE //  L.E. – Egyiptomi Font // Az utazások légkondicionált buszokkal és kisbuszokkal történnek