betöltés ...
Luxor Special 1,5 napos

LUXOR SPECIAL (1,5 NAPOS): 6 főtől indul Ár: felnőtt 149 EUR / gyerek 75 EUR

Utasaink egy ottalvós, buszos kirándulás alkalmával látogathatnak el a méltán híres Luxori Templomhoz, ahol részesei lehetnek egy csodás hang- és fényjátéknak, amely Egyiptom történetét hivatott bemutatni (több nemzetközi nyelven elérhető, pl.: angol, német, orosz). Ebéd a szállást adó hajón, majd ugyanitt vacsora és reggeli. Másnap, reggeli után átkelvén a Níluson ismerhetjük meg a Memnon Kolosszusokat, majd a világhírű hieroglifákkal és képekkel díszített fáraósírokat, a Királyok Völgyében, emellett betekintést nyerhetnek az alabástrom készítés titkaiba.

Indulás: hajnali órákban (5-6 óra körül), érkezés másnap délután, 1-1 megálló oda-vissza. 

Étkezés: reggeli csomag a szállodából, ebéd és vacsora, másnap reggeli Luxorban.

Az ár tartalmazza: belépőket a Karnaki Templomba és a Királyok völgyébe (3 sír látogatás), ebédet, 4 kispalack vizet, 1 éjszaka a Grand Cruise nílusi hajóján, magyar idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza: az italfogyasztást ebédnél, buszvezető és idegenvezető borravalóját (kb. 1-2 USD/EUR/személy).

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, fejfedő, vállat fedő ruhával a nap miatt, pulóver a légkondicionálás miatt.

Fakultatív: Tutankhamon sírja – 250 LE; fotójegy a Királyok völgyében – 300 LE.

Fontos: ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. // A kirándulások kizárólagos szervezője a Cairo Express Travel (CET) aki fenntartja a változtatás jogát // 1 EUR kb. 18 LE //  L.E. – Egyiptomi Font // Az utazások légkondicionált buszokkal és kisbuszokkal történnek