betöltés ...
Mahmya

MAHMYA: vasárnap (4 főtől indul)    Ár: felnőtt 79 EUR / gyerek 40 EUR

Utasaink fél napos program keretében ellátogathatnak a Vörös-tenger védett területű tengerparti szakaszára, ahol egy felszíni búvárkodásra van lehetőség. A hajón az idegenvezető megmutatja a veszélyes élőlényeket, amikkel találkozhatnak (tűzkorall, skorpióhal, stb.) Ebéd a hajón, majd pihenés és strandolás a hófehér homokos parton, Mahmya-n.

Indulás: reggeli órákban, érkezés délután. 

Étkezés: ebéd a hajón, hideg víz és üdítő a fedélzeten.

Az ár tartalmazza: ebédet, 2 felszíni merülést, Orange Bay (sziget) meglátogatását (1,5 óra napozás), kávé, tea, hideg víz és üdítőket a fedélzeten, magyar idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza: az italfogyasztást a szigeten, a hajóskapitány, a személyzet és az idegenvezető borravalóját (kb. 1-2 USD/EUR/személy).

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, fejfedő a nap miatt, fürdőruha (átöltözés lehetőség a hajón), fürdőlepedő vagy strandtörölköző (a szállodai strandtörölközőt is el lehet vinni).

Fontos: ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. // A kirándulások kizárólagos szervezője a Cairo Express Travel (CET) aki fenntartja a változtatás jogát // 1 EUR kb. 18 LE //  L.E. – Egyiptomi Font // Az utazások légkondicionált buszokkal és kisbuszokkal történnek