betöltés ...
Orange Bay

ORANGE BAY - ÁLOMSZIGET: hétfő, szerda   Ár: felnőtt 34 EUR / gyerek 17 EUR

Utasaink fél napos program keretében ellátogathatnak a Vörös-tenger legszebb korallzátonyához, két merülési lehetőséggel egybekötve, 1-1 óra hosszan. A hajón az idegenvezető megismerteti az esetleges veszélyes élőlényeket, amikkel találkozhatnak (tűzkorall, skorpióhal, stb.). Ebéd a hajón két merülés között, majd a második merülést követően 1,5 órás szabadprogram Orange Bay-en.

Indulás: reggeli órákban, érkezés délután.

Étkezés: ebéd a hajón, hideg víz és üdítő a fedélzeten.

Az ár tartalmazza: ebédet, 2 felszíni merülést, Orange Bay (sziget) meglátogatását (1,5 óra napozás), kávé, tea, hideg víz és üdítőket a fedélzeten, magyar idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza: az italfogyasztást a szigeten, a hajóskapitány, a személyzet és az idegenvezető borravalóját (kb. 1-2 USD/EUR/személy).

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, fejfedő a nap miatt, fürdőruha (átöltözés lehetőség a hajón), fürdőlepedő vagy strandtörölköző (a szállodai strandtörölközőt is el lehet vinni).

Fontos: ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. // A kirándulások kizárólagos szervezője a Cairo Express Travel (CET) aki fenntartja a változtatás jogát // 1 EUR kb. 18 LE //  L.E. – Egyiptomi Font // Az utazások légkondicionált buszokkal és kisbuszokkal történnek