betöltés ...
Super Szafari

SUPER SZAFARI: szombat, kedd és csütörtök

Ár: felnőtt 39 EUR / gyerek 20 EUR

Utasaink fél napos program keretében ellátogathatnak a Vörös-tengert szegélyező hegyek közé, ami nem meglepő módon a Vörös-tengeri hegység nevet viseli. Itt lehetőség nyílik egy félórás quadozás-ra. A hegyek előtt találkozhatnak a híres délibábbal, avagy FATA MORGANA-val, megismerhetik a SÁTÁN FÁJÁT (akácia fajta, amely egyedülálló módon nő a sivatagban). A terepjárókkal megközelítenek egy igazi beduin települést, ahol tevegelésre is nyílik alkalom, megismerhetjük a beduinok életét és szokásaikat, illetve megkóstolhatják híres kenyerüket. A gyönyörű naplemente megcsodálása után elhagyják a sivatagot és visszatérnek a szállodába.

 

Indulás: ebéd után, érkezés este. 

Étkezés: barbeque vacsora és italok.

Az ár tartalmazza: ebédet, magyar idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza: személyzet és idegenvezető borravalóját (kb. 1-2 USD/EUR/személy).

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, zárt cipő, lehetőség szerint hosszú nadrágot, fejfedő a nap miatt, edzőcipő.

Fontos: ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, naptej, kendő a vállra, fejre, napszemüveg.

A fent említett árak tájékoztató jellegűek. // A kirándulások kizárólagos szervezője a Cairo Express Travel (CET) aki fenntartja a változtatás jogát // 1 EUR kb. 18 LE //  L.E. – Egyiptomi Font // Az utazások légkondicionált buszokkal és kisbuszokkal történnek