betöltés ...
Tudnivalók

 

 

 

MAGAS SZÍNVONALÚ KISZOLGÁLÁS


A magyar piacon is ismert és kedvelt RED SEA HOTELS lánc, valamint a nílusi hajóflotta, a GRAND CRUISES is a családi vállalkozás része lett, amely az európai piacon elért siker záloga.

 

ALL INKLUZíV


Prémium kategóriájú szállások all inclusive ellátással. Élvezze a reggelit, ebédet és a vacsorát valamelyik TOP kategóriás étteremben és vegyen részt a szórakoztató-és sportprogramokon.

 

KÉSŐI KIJELENTKEZÉS A RED SEA HOTELEKBEN

Az elutazás napján minden ETI utas megtarthatja a szobáját a transzfer érkezéséig, sőt a lefoglalt ellátás, mint pl. a félpanzió, vagy az all inclusive szolgáltatás is igénybe vehető addig. Ez érvényes az összes RED SEA HOTELS-re Hurghadán, Makadi Bay-en, valamint Sharm El Sheikh-en.

 

CSALÁDI KEDVEZMÉNYEK

Kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Minden RED SEA HOTELS-ben 1 vagy 2 gyermek fix áron 399 €/fő áron pihenhet. Nagyméretű családi szobák, gyerekmozi és gyerekdisco, mind-mind csak egy kis része az általunk nyújtott szolgáltatásoknak.

 

KÖZVETLEN REPTÉRI TRANSZFER

Közvetlen reptéri transzfer valamennyi Red Sea Hotels esetében a reptértől a szállodáig és vissza. 

 

KÜLÖNLEGES NÁSZUTAS AJÁNLAT FRISS HÁZASOKNAK

Különleges nászutas ajánlat friss házasoknak a Makadi Spa Hotelben. VIP transzfer a reptértől a hotelig és vissza; pezsgős reggeli a szobában; 1 romantikus vacsora a parton, italokkal. (Ára: 199 € / pár-tól)

 

PARK & FLY

Használja ki az ETI kedvezményes parkolási lehetőségeit a bécsi, grazi és budapesti repülőtéren!