betöltés ...
Mahara Club

Tisztelt Utasaink, Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy törzsutasprogramunk a Mahara Club extra szolgáltatásai átmeneti ideig szünetelnek. Mihelyt újra indul a program, azonnal értesítjük Önöket. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Vegyen részt a RED SEA HOTELS törzsutas programjában és legyen Ön is tagja a Mahara Club-nak!

Akik már legalább ötször üdültek valamelyik RED SEA HOTELS-ben, vagy részt vettek Grand Cruises nílusi hajóúton, azok a vendégek jelentkezhetnek ebbe az exkluzív klubba, ahol megkapják az ingyenes Mahara Blue Card-ot.

Mint Mahara Club tag, Ön számos kedvezményben részesülhet Egyiptomban, a hajóútjainkon, búvár és szörfiskolákban, szépségszalonokban, kávézókban, éttermekben, sőt a kártyára összegyűjtött „kagylóival” is fizethet.

 Mint regisztrált klubtag, Ön minden egyiptomi foglalásánál kagylókat kap, automatikusan jóváírva a Mahara Club számlájára. A Mahara Blue Card-ra és a Mahara Gold Card-ra így feltöltött kagylókkal a helyszínen kijelölt helyeken mindenhol tud fizetni, ahol a Mahara Club logót látja.

 A 10. üdülése után – amely egy RED SEA HOTELS-ben vagy az egyik Grand Cruises nílusi hajón (vagy ezek kombinációján) történt – elküldjük Önnek a Mahara Gold Card-ot. Exkluzív Gold Card tulajdonosként egész pihenése alatt élvezheti az Önnek járó VIP bánásmódot, mely felejthetetlen élmény marad minden tulajdonos számára.

 

Használja ki a lehetőséget és jelentkezzen a következő ­honlapon: www.maharaclub.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Regisztráció:

Már 4 befizetett út után érdemes regisztrálni. Minden hotel recepcióján van űrlap, amit ki lehet tölteni

és ott leadni, vagy a fenti honlapon otthon is kényelmesen meg lehet ezt tenni.

Az oldalra fellépve, ki lehet választani a nyelvet. ANGOL /VAGY NÉMET nyelven lehetséges! 

A Mahara Club NEM Magyarországon van, ezt az oldalt németországi ETI kollégák működtetik.

Ezután a „create your profile” ( vagy ha a német nyelvet választotta, akkor ez: „ IHRE ONLINE REGISTRIERUNK „ ) linket kiválasztva, el lehet készíteni a regisztrációt.

Nagyon fontos, hogy olyan címet adjon meg, ahová majd küldeni tudják a club kártyát, és olyan e-mail címet, amit meg szoktak nézni.

Néhány perc múlva kapnak egy e-mailt, amiben jelzik a sikeres regisztrációt.

Ezután a regisztrációnál megadott e-mail címmel és jelszóval be lehet lépni.

Néhány nap múlva ( de lehet, hogy azonnal) egy újabb e-mailben megkapják a tagsági számot és a regisztrált adatokat.

A Red Sea hotelekben töltött nyaralások nyilvántartásba vétele:

Vagy belépés után a Contact ( vagy KONTAKT ) linkre kattintva, vagy az info@maharaclub.com e-mail címre mindenképpen el kell küldeni a korábbi utazások adatait: Hotel név, utazás időtartama ( mettől,meddig) foglalási szám ( a voucheren rajta van ) , és feltétlenül írják meg a mahara club tagsági számot is, ha e-mailt írnak.

Hamarosan jóváírják, és amikor belépnek, akkor a Shell status –ra kattintva látni is fogják az utazásaikat.

Minden utazás után el kell küldeni a fent felsorolt adatokat, nem automatikusan kerülnek jóváírásra.

Ha már ötször nyaraltak valamelyik Red Sea szállodában, akkor postán elküldik a kék club kártyát.

Ha nem érkezik meg a kék kártya az indulás előtt, akkor a hotelben a bejelentkezésnél elegendő mondani a Mahara Club tagsági számot, esetleg ezt az adatokat tartalmazó emailt ki lehet nyomtatni és elvinni. Ilyenkor már kék karszalagot adnak.

Angol és német nyelven olvasható tájékoztató az előnyökről.

Mivel hotelenként változik, hogy milyen többletszolgáltatásokat lehet igénybe venni, így tájékozodjanak róla a helyszínen a recepción!