betöltés ...
Makadi Mall

A mór stílusban épült MAKADI MALL az 5 hotelből álló, Makadi Bay-i RED SEA HOTELS komplexum része. Egy szépen kiépített sétányon keresztül valamennyi szállodából csak pár perces séta a létesítmény.

 

Itt mindenki kedvére vásárolhat magának vagy szeretteinek az ajándék- és ékszerboltok gazdag kínálatából; a SPIEGELBURG játékbolttól a kis hercegnők szíve gyorsabban kezd el dobogni. Meg szeretné lepni kedvesét az üdülés alatt egy szép virágcsokorral? A Makadi Mall-ban ezt is megteheti: a FLOWER TOWER-ben frissen vágott virágok gazdag választéka várja Önt. A gyógyszertárban különböző kozmetikumok és gyógytermékek közül válogathat. Itt készpénzzel vagy akár kártyával is fizethet, a bankautomata éppen a gyógyszertár mellett található. 

 

 

A MAKADI MALL különösen híres és kedvelt kiváló, sokféle konyhával rendelkező éttermeiről:

 

Tam Tam

Egyiptomi étterem, ahol az egyiptomi ételekben az arab, a libanoni és a szíriai konyha jellegzetes ízei is felfedezhetőek.

Mumbai

Indiai étterem. Ételeik exotikus illatokkal és különleges aromájú fűszerekkel csábítja az ínyenc vendégeket az egyik legősibb konyhaművészet megismerésére.

Mafia Classic

Olasz étterem: pizza, tészta, friss saláta és válogatott klasszikusok közül választhat.

La Maison de Paris

Francia étterem, klasszikus francia konyhával.

Golden Dragon

Ázsiai étterem, ízletes választék várja az autentikus ázsiai konyha szerelmeseit.

 

A Makadi Bay RED SEA HOTELS vendégeként Ön előzetes bejelentkezéssel valamennyi éttermet igénybe veheti, egyes esetekben felár ellenében. A tökéletes pihenés részeként látogasson el az egyik esti rendezvényre vagy show-ra, mely a MAKADI HALL-ban kerül megrendezésre.