betöltés ...
Waterworld Aquapark

        

2011 novemberében nyitotta meg kapuit a WATERWORLD AQUAPARK Makadi Bay-en, melyet a Red SEA HOTELS a vízipark építésben piacvezető Whitewater céggel közösen tervezett meg és kivitelezett.

 

A RED SEA HOTELS Sunwing Waterworld Makadi szálloda Aquaparkja az egész családot egy különleges élményvilágba hívja. A legkülönfélébb csúszdák, a Flow Rider (mesterséges szörfhely), a hullámfürdő és a Lazy River, mely „kis folyó” a komplexum mentén kígyózik, mind-mind garantálják a felejthetetlen szórakozást.

 

 

A gyermekmedencében található széles és lapos gyermekcsúszdák már a legkisebbeket is szórakoztatják, akárcsak a vízi játékok. És ha egyszer a nagy vízi vödör kiürül, senki nem marad szárazon! A gyerek Aquapark színes őserdő világa izgalomba hozza az ifjú kis kalandorokat.A nagyobbak a benti részen található második Aquaparkban tehetnek izgalmas felfedezéseket. A 15 méteres magasságból induló családi vízi csúszda 115 méteren keresztül kanyarog. Aki még magasabbra vágyik, kipróbálhatja az arab világ egyetlen hurok csúszdáját. A vadvízi- és az alagút csúszda egy izgalmakkal teli, kalandos utazás. Akinek ez túl sok, a vízesés alatt hűsölhet.

Az – akár 18 méter magasságból is – induló csúszdák teljes hosszúsága 515 m, így a Sunwing Waterworld Aquaparkja a Makadi Bay és környékének legizgalmasabb és egyben legjobb Aquaparkja is. 

 

 

Azok a vendégek, akik a Makadi Bay RED SEA HOTELS-ei közül nem a Sunwing Waterworld-ben vagy a Sunwing Family Star-ban szállnak meg, 15 euróért vehetnek felnőtt, 5 euróért pedig gyerek belépőt (2–11,9 éves korig). Ezzel a napi belépővel (zöld karszalag) a nyitvatartási időben (naponta 9.30-tól 17.30-ig) igénybe vehetik a teljes Aquaparkot, a Tropical Snack Bart, a Relax Pool Bart, a Crépe & Sweets-t, Lime Bart és minden italt, ami az all inclusive szolgáltatás része.