loading
facebook
  • Közvetlen Budapest-Marsa Alam járat!

  • MAHARA CLUB - Red Sea Hotels Törzsutas Program - www.maharaclub.com

  • Évente több, mint 500 000 ETI utas Európából!

  • HA EGYIPTOM, AKKOR ETI!

  • Budapesti kedvezményes parkolási lehetőségért érdeklődjön irodánkban!

  • ETI - ezt megengedhETI!

  • A Red Sea Hotellánc kizárólagos képviselője Magyarországon!

  • Egész nyáron Hurghada, debreceni indulással, 2019.június 26-tól!

Keresés & Foglalás


Service-Vonal
0036 1 235 0901
Információ&Foglalás
Hétfő-Péntek 09:00-18:00

Képviseleteink a helyszínen

 


A RED SEA HOTELeket kiemelkedő minőségük, és évek óta fennálló magas vendégelégedettségük emelte a legnagyobb egyiptomi szállodaláncok sorába.
A több, mint 30 éve fennálló szállodalánc egyedülálló, minden igényt kielégítő hotelekkel csábítja az Egyiptomba látogató vendégeket. Legyen szó akár családi, szingli, kulturális, wellness- vagy aktív nyaralásról, 4- és 5 csillagos szállodáink között minden kikapcsolódni vágyó vendégünk megtalálja a legjobb választást.
2015. márciusában szállodaláncunk 3 további taggal bővült. Port Ghalib régióban található hoteljeink kényelmesen, kb. 10 perc alatt elérhetőek a marsa alami reptérről.
Ez az újonnan felfedezett üdülőövezet nemzetközi kikötőjével, és sokszínű víz alatti élővilágával kitűnő választás egy egyiptomi kikapcsolódáshoz.
A RED SEA HOTELek terjeszkedése azonban még közel sem ért véget. Több, 5 csillagos szállodánk épül jelenleg is Sahl Hasheesh luxus régióban, melyeknek nyitása 2019-ban várható. Mindezek mellett egy 18 – lyukú golfpálya is átadásra vár még a Makadi-öbölben (2020-ban).


A Grand Cruises a RED SEA HOTELS leányvállalata, amely széleskörű hajóflottával rendelkezik. Az egyedülálló, RED SEA HOTELekkel kombinált nílusi hajóutak során tíz 5 csillagos hajó gondoskodik a luxus körülményekről.
Sehol sem figyelhető meg a jelen és múlt találkozása ennyire izgalmas módon, mint a Níluson. Hosszú generációk óta formálja az emberi kultúrát és történelmet nem csak Egyiptomban, hanem az egész világon. Az impozáns emlékművek mellett már a Nílus magában is hatalmas vonzerővel bír. A tájnak elmaradhatatlan része a hajók sokasága egyedülálló vitorláikkal, éppúgy, mint a lélegzetelállító Nílus völgye.
Éljen át egy felejthetetlen utazást Egyiptom 5000 éves történelmén át, valamelyik luxus hajónk fedélzetén. Hagyja, hogy magával ragadja a lebilincselő környezet, miközben minden nap más helyszínen fedezheti fel ezt az izgalmakkal és titkokkal teli kultúrát.
Az 5 csillagos hajók Luxor és Asszuán között közlekednek, így lehetőséget biztosítanak felfedezni a Nílus mentén minden fontos látnivalót, lélegzetelállító templomot, emlékművet a Fáraók földjén. Utaskísérőnk (német nyelven) a teljes utazás során vendégeink rendelkezésére áll. MS Grand Tower hajónk a Grand Cruises nílusi hajóflotta család legújabb tagja.

PROFI CSAPAT A CÉLÁLLOMÁSON IS

A Cairo Express Travel (CET) hosszú évek óta az ETI egyiptomi ügynöksége; idegenvezetőik nagy tapasztalattal és szakértelemmel állnak az ETI vendégek rendelkezésére.
A helyi telepített idegenvezető előre egyeztetett időpontban látogatja a RED SEA HOTEL-eket, segít megszervezni a kirándulásokat, vagy akár egy jó ötlettel is szívesen szolgál, hogy üdülése alatt Ön a folyamatos törődést érezze. Minden kérdésére készségesen válaszol és gondoskodik arról, hogy kívánságára a lehető legjobb megoldást megtalálják.

A szigorú követelmények által kiválasztott idegenvezetők külön képzéseken vesznek részt és természetesen több világnyelven folyékonyan beszélnek. Az érkezéstől kezdve segédkeznek a transzfernél és információs tájékoztatót tartanak, a kirándulásoktól egészen a visszautazásig készségesen állnak az Ön rendelkezésére. Elérhetőségeiket megtalálják a szállodákban az ETI Infó-dossziéban, vagy akár a hírdető táblákon is.


ETI SERVICE CENTER HURGHADán 
– angol/német nyelven
A service center a Grand Mall mögött, a Grand Resortban található, minden nap 10–14 óra között elérhető. Legyen szó akár repülőjegy foglalásról, házasságkötésről, virágrendelésről, születésnapról… a kollegák minden elképzelést próbálnak valóra váltani. Itt minden hasznos információt megkaphat a RED SEA HOTELEK-kel kapcsolatban, illetve fel tud jelentkezni ­Mahara Clubtagnak is, vagy akár már meglévő „kagylóit” is beválthatja szolgáltatá­sokra a helyszínen. A service centerben dolgozó kolléga munkája az idegenvezetőktől teljesen független és nem látogatja a szállodákat sem.


 Az idegenvezetők elérhetőségét megtalálja a szállodában kihelyezett ETI információs mappában, az ETI információs standon vagy az utazási dokumentumaiban. 
Kérjük vegyék figyelembe, hogy CET idegenvezetőinél, a helyszínen foglalható fakultatív kirándulások értékesítése, megszervezése és lebonyolítása nem az ETI hatáskörébe tartozik. A kirándulások foglalása csak a helyszínen, a CET idegenvezetőknél lehetséges. Az ETI-n keresztül történő, előzetes foglalásra nincs lehetőség.