betöltés ...
Képviseleteink a helyszínen

 

A RED SEA HOTELeket kiemelkedő minőségük, és évek óta fennálló magas vendégelégedettségük emelte a legnagyobb egyiptomi szállodaláncok sorába.

A több, mint 30 éve fennálló szállodalánc egyedülálló, minden igényt kielégítő hotelekkel csábítja az Egyiptomba látogató vendégeket. Legyen szó akár családi, szingli, kulturális, wellness- vagy aktív nyaralásról, 4- és 5 csillagos szállodáink között minden kikapcsolódni vágyó vendégünk megtalálja a legjobb választást.

 

 

A Grand Cruises a RED SEA HOTELS leányvállalata, amely széleskörű hajóflottával rendelkezik. Az egyedülálló, RED SEA HOTELekkel kombinált nílusi hajóutak során tíz 5 csillagos hajó gondoskodik a luxus körülményekről.

Sehol sem figyelhető meg a jelen és múlt találkozása ennyire izgalmas módon, mint a Níluson. Hosszú generációk óta formálja az emberi kultúrát és történelmet nem csak Egyiptomban, hanem az egész világon. Az impozáns emlékművek mellett már a Nílus magában is hatalmas vonzerővel bír. A tájnak elmaradhatatlan része a hajók sokasága egyedülálló vitorláikkal, éppúgy, mint a lélegzetelállító Nílus völgye.

Éljen át egy felejthetetlen utazást Egyiptom 5000 éves történelmén át, valamelyik luxus hajónk fedélzetén. Hagyja, hogy magával ragadja a lebilincselő környezet, miközben minden nap más helyszínen fedezheti fel ezt az izgalmakkal és titkokkal teli kultúrát.

Az 5 csillagos hajók Luxor és Asszuán között közlekednek, így lehetőséget biztosítanak felfedezni a Nílus mentén minden fontos látnivalót, lélegzetelállító templomot, emlékművet a Fáraók földjén. Utaskísérőnk (német nyelven) a teljes utazás során vendégeink rendelkezésére áll. MS Grand Tower hajónk a Grand Cruises nílusi hajóflotta család legújabb tagja.

 

PROFI CSAPAT A CÉLÁLLOMÁSON IS

A Cairo Express Travel (CET) hosszú évek óta az ETI egyiptomi ügynöksége; idegenvezetőik nagy tapasztalattal és szakértelemmel állnak az ETI vendégek rendelkezésére.

A helyi telepített idegenvezető előre egyeztetett időpontban látogatja a RED SEA HOTEL-eket, segít megszervezni a kirándulásokat, vagy akár egy jó ötlettel is szívesen szolgál, hogy üdülése alatt Ön a folyamatos törődést érezze. Minden kérdésére készségesen válaszol és gondoskodik arról, hogy kívánságára a lehető legjobb megoldást megtalálják.

A szigorú követelmények által kiválasztott idegenvezetők külön képzéseken vesznek részt és természetesen több világnyelven folyékonyan beszélnek. Az érkezéstől kezdve segédkeznek a transzfernél és információs tájékoztatót tartanak, a kirándulásoktól egészen a visszautazásig készségesen állnak az Ön rendelkezésére. Elérhetőségeiket megtalálják a szállodákban az ETI Infó-dossziéban, vagy akár a hírdető táblákon is.

 

ETI SERVICE CENTER HURGHADÁN – angol/német nyelven

A service center a Grand Mall mögött, a Grand Resortban található, minden nap 10–14 óra között elérhető. Legyen szó akár repülőjegy foglalásról, házasságkötésről, virágrendelésről, születésnapról… a kollegák minden elképzelést próbálnak valóra váltani. Itt minden hasznos információt megkaphat a RED SEA HOTELEK-kel kapcsolatban, illetve fel tud jelentkezni ­Mahara Clubtagnak is, vagy akár már meglévő „kagylóit” is beválthatja szolgáltatá­sokra a helyszínen. A service centerben dolgozó kolléga munkája az idegenvezetőktől teljesen független és nem látogatja a szállodákat sem.

 

Az idegenvezetők elérhetőségét megtalálja a szállodában kihelyezett ETI információs mappában, az ETI információs standon vagy az utazási dokumentumaiban. 

Kérjük vegyék figyelembe, hogy CET idegenvezetőinél, a helyszínen foglalható fakultatív kirándulások értékesítése, megszervezése és lebonyolítása nem az ETI hatáskörébe tartozik. A kirándulások foglalása csak a helyszínen, a CET idegenvezetőknél lehetséges. Az ETI-n keresztül történő, előzetes foglalásra nincs lehetőség.