betöltés ...
Képviseleteink a helyszínen

 

 

RED SEA HOTEL 

Egy csodálatos Egyiptomi nyaralás elmaradhatatlan eleme egy nagyszerű szálloda is. A cégcsoport saját hoteleiben, a Red Sea Hotels valamelyikében üdülve élvezheti pihenését. Az első szállodát 1986-ban nyitották meg, azóta Egyiptom egyik legnagyobb szállodaláncává nőtte ki magát, 15 szállodából álló kínálattal Hurghadán, Makadi Bay-en és Sharm el Sheikh-en. A 38 éve működő szállodalánc egyedülálló, minden igényt kielégítő hotelekkel csábítja az Egyiptomba látogató vendégeket. Legyen szó akár családi, kulturális vagy aktív nyaralásról, a 3-, 4- és 5 csillagos szállodák között minden kikapcsolódni vágyó vendégünk megtalálja a számára legkedvezőbb választást.

 

 

PROFI CSAPAT A CÉLÁLLOMÁSON IS

 

A Cairo Express Travel (CET) hosszú évek óta az ETI egyiptomi ügynöksége; idegenvezetőik nagy tapasztalattal és szakértelemmel állnak az ETI vendégek rendelkezésére.

A helyi telepített idegenvezető előre egyeztetett időpontban látogatja a RED SEA HOTEL-eket, segít megszervezni a kirándulásokat, vagy akár egy jó ötlettel is szívesen szolgál, hogy üdülése alatt Ön a folyamatos törődést érezze. Minden kérdésére készségesen válaszol és gondoskodik arról, hogy kívánságára a lehető legjobb megoldást megtalálják.

A szigorú követelmények által kiválasztott idegenvezetők külön képzéseken vesznek részt és természetesen több világnyelven folyékonyan beszélnek. Az érkezéstől kezdve segédkeznek a transzfernél és információs tájékoztatót tartanak, a kirándulásoktól egészen a visszautazásig készségesen állnak az Ön rendelkezésére.
Az idegenvezetők elérhetőségét megtalálja a szállodában kihelyezett ETI információs mappában, az ETI információs standon vagy az utazási dokumentumaiban.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy CET idegenvezetőinél, a helyszínen foglalható fakultatív kirándulások értékesítése, megszervezése és lebonyolítása nem az ETI hatáskörébe tartozik. A kirándulások foglalása csak a helyszínen, a CET idegenvezetőknél lehetséges. Az ETI-n keresztül történő, előzetes foglalásra nincs lehetőség. 

ETI SERVICE CENTER HURGHADÁN – angol/német nyelven

A service center a Grand Mall mögött, a Grand Resortban található, minden nap 10–14 óra között elérhető. Legyen szó akár repülőjegy foglalásról, házasságkötésről, virágrendelésről, születésnapról, a kollegák minden elképzelést próbálnak valóra váltani. Itt minden hasznos információt megkaphat a RED SEA HOTELEK-kel kapcsolatban. A service centerben dolgozó kolléga munkája az idegenvezetőktől teljesen független és nem látogatja a szállodákat sem.