betöltés ...
Rólunk

Kedves Utasaink!

A Németországból 25 éve induló és azóta sikerrel működő EXPRESS TRAVEL INTER­NATIONAL évente több mint 500 ezer vendéget utaztat a Vörös-tenger üdülő övezeteibe, Európa számos országából. Magyarországon immár 10 éve tevé­keny­kedik a cég, ezalatt az utasszám folyamatosan nőtt, az ETI márkanév alatt futó nyaralóprogramokat pedig egyre jobban megkedveli a magyar utazóközönség.

Nem véletlen ez, hisz az ETI és partnercégeinek közös munkálkodása révén nagyon jó minőségű, szervezett, kiemelkedően jó ár-érték arányú és pénztárcabarát turisztikai terméket kínál az utazónak, gyermektől idősebb korúig, egyedülállóktól csoportosan utazókig. A cégcsoport saját szállodáiban (RED SEA HOTELS) üdülve az utas szervezett és vezetett kirándulások keretében ismerheti meg az ókori Egyiptom páratlan történelmi, régészeti és építészeti örökségét partnerünk, a CAIRO EXPRESS TRAVEL „gondozásában”. Egy csodálatos Egyiptomi nyaralás elmaradhatatlan kelléke egy csodás szálloda is. A Red Sea Hotels csoport pénztárcabarát, de azért minőségi szállodákkal tört be a magyarországi piacra is.

Aki nyaralt már Egyiptomban tudja, az idő télen is kellemes, a tengervíz hőmérséklete ritkán csökken 24 fok alá és még a téli estéken is elég egy kardigán vagy pulcsi egy szabadban elfogyasztott kellemes vacsorához. A Vörös-tenger kék mélységének ezerszínű halai és korallszirtjei valamint a dicső múlt (élénk és pezsgő jelennel ötvöződő) megannyi lenyűgöző emléke Egyiptomot kiemelkedően értékes úticéllá teszi. Várjuk hát egy álomutazásra a Vörös-tengernél, a gizai piramisoknál, a még mindig rengeteg feltáratlan értéket rejtő Királyok-völgyében, az ókori Théba szentélyeinél vagy az életet adó Níluson, alig 4 órányi repülőútra Budapesttől!

 

Ne feledjék: ha Egyiptom, akkor ETI!

 

Üdvözlettel,

Az ETI magyarországi csapata