loading
facebook
  • Közvetlen Budapest-Marsa Alam járat!

  • MAHARA CLUB - Red Sea Hotels Törzsutas Program - www.maharaclub.com

  • Évente több, mint 500 000 ETI utas Európából!

  • HA EGYIPTOM, AKKOR ETI!

  • Budapesti kedvezményes parkolási lehetőségért érdeklődjön irodánkban!

  • ETI - ezt megengedhETI!

  • A Red Sea Hotellánc kizárólagos képviselője Magyarországon!

  • Egész nyáron Hurghada, debreceni indulással, 2019.június 26-tól!

Keresés & Foglalás


Service-Vonal
0036 1 235 0901
Információ&Foglalás
Hétfő-Péntek 09:00-18:00

Rólunk

Kedves Utasaink!
 
A Németországból 20 éve induló és azóta sikerrel működő EXPRESS TRAVEL INTER­NATIONAL évente több mint 500 ezer vendéget utaztat a Vörös-tenger üdülő övezeteibe, Európa számos országából. Magyarországon immár 6 éve tevé­keny­kedik a cég, ezalatt az utasszám folyamatosan nőtt, az ETI márkanév alatt futó nyaralóprogramokat pedig egyre jobban megkedveli a magyar utazóközönség.
 
Nem véletlen ez, hisz az ETI és partnercégeinek közös munkálkodása révén nagyon jó minőségű, szervezett, kiemelkedően jó ár-érték arányú és pénztárcabarát turisztikai terméket kínál az utazónak, gyermektől idősebb korúig, egyedülállóktól csoportosan utazókig. A cégcsoport saját szállodáiban (RED SEA HOTELS) üdülve az utas szervezett és vezetett kirándulások keretében ismerheti meg az ókori Egyiptom páratlan történelmi, régészeti és építészeti örökségét partnereink, a CAIRO EXPRESS TRAVEL és a nílusi hajóflottát üzemeltető GRAND CRUISES„gondozásában”. 2019-ig 17 szállodával büszkélkedett az ETI, Egyiptom minden fontos idegenforgalmi területén megtalálhatóak: Hurghada, Sharm el Sheikh, Makadi Bay és Port Ghalib. 2019 végéig még hozzájön 4 új szálloda: 2 a Hurghada-i, 2 a Sahl Hasheesh-i régióban, így összesen 21 szállodával lesz jelen a magyar piacon is. Egy csodálatos Egyiptomi nyaralás elmaradhatatlan kelléke egy csodás szálloda is. A Red Sea Hotels csoport pénztárca barát de azért minőségi szállodákkal tört be a Magyarországi piacra is.
 
Aki nyaralt már Egyiptomban tudja, az idő télen is kellemes, a tengervíz hőmérséklete ritkán csökken 24 fok alá és még a téli estéken is elég egy kardigán vagy pulcsi egy szabadban elfogyasztott kellemes vacsorához. A Vörös-tenger kék mélységének ezerszínű halai és korallszirtjei valamint a dicső múlt (élénk és pezsgő jelennel ötvöződő) megannyi lenyűgöző emléke Egyiptomot kiemelkedően értékes úticéllá teszi. Várjuk hát egy álomutazásra a Vörös-tengernél, a gizai piramisoknál, a még mindig rengeteg feltáratlan értéket rejtő Királyok-völgyében, az ókori Théba szentélyeinél vagy az életet adó Níluson, alig 4 órányi repülőútra Budapesttől!
 
Ne feledjék: ha Egyiptom, akkor ETI!
 
Üdvözlettel,
Az ETI magyarországi csapata