betöltés ...
Hurghada / Makadi Bay
 
A PROGRAMOK RÉSZLETES LEÍRÁSÁÉRT KÉRJÜK KATTINTSON A KÉPRE
KOPT KAIRÓ - 79 EUR
 
LUXOR DELUXE 1 NAPOS - 79 EUR
 
KAIRÓ DELUXE 1 NAPOS - 79 EUR
KAIRÓ REPÜLŐVEL KB. 219 EUR-TÓL
 
EDEN v. UTOPIA v. PARADISE v. ORANGE BAY - 45 EUR
 
MAHMYA - 89 EUR
ÜVEGFENEKŰ HAJÓ - 19 EUR
 
SUPER SZAFARI - 44 EUR
 
REGGELI QUADOZÁS - 25 EUR
LOVAGLÁS VAGY TEVEGELÉS - 25 EUR
 
HAMMAM - 39 EUR
 
VÁROSLÁTOGATÁS - 10 EUR
TENGERALATTJÁRÓ - 49 EUR
 
3X1 - 49 EUR
 
KAIRÓ SPECIAL 1,5 NAPOS - 179 EUR
DENDERA - LUXOR - 79 EUR
 
DELFINEKKEL ÚSZÁS - 44 EUR
 
Grand Aquarium v. Mini Egypt v.
Hurghada Múzeum v. Sand City 25 EUR

Jegyzet:

- Fakultatív kirándulások esetén a szerződéses kapcsolat az utas és helyi partnerünk, a Cairo Express Travel (CET)  között jön létre, ezért a kirándulások foglalása csak a helyszínen lehetséges a telepített idegenvezetőknél.
- Megérkezéskor az idegenvezető a transzferbuszban kiosztja elérhetőségét és tájékoztatja az utasokat, hogy melyik szállodában mikor tart információs találkozót, ahol részletesen ismerteti az egyes kirándulások tartalmát.
- Bécsi, pozsonyi, stb.érkezések esetén is lehetőség van magyar nyelvű asszisztenciát és fakultatív kirándulást foglalni. Az idegenvezetők a Red Sea szállodák recepciójáról ingyenesen hívhatók és igény esetén lehet velük egyeztetni a kirándulás befizetésének részleteit. 
- A Cairo Express Travel által szervezett fakultatív kirándulásokat magyarul beszélő idegenvezető vagy csoportkísérő segíti. Kérésre akár más idegen nyelven beszélő idegenvezetőket is kínálunk.
- A partneriroda (CET) fenntartja magának a jogot a bemutatott utazások díjainak és útvonalának megváltoztatására. A fenti árak tájékoztató jellegűek, a részvételi díjon felül fizetendő adókról/illetékekről az idegenvezető ad tájékoztatást.
- A feltüntetett Euros árak igény esetén dollárban is fizethetők. Erre vonatkozó pontos árat az idegenvezető ad a helyszínen.
- Bankkártyás fizetés megoldható. Kérjük, ezen szándékukat az idegenvezetőnek előre jelezzék. 
 
A fenti leírások, árak csak informatív jellegűek, a valós és teljes információt a helyszínen kaphatják meg a telepitett képviselőktől. Az indulási napok mindig az érkezés napjától függnek. A CET által szervezett korai indulású programokon lehetőség van ingyenes reggeli csomagot kérni a recepción! Akik nem a CET szervezésében mennek el a fakultatív programokra a reggeli csomagért fizetniük kell a recepción, akik a CET-el kirándulnak, nekik a CET kifizeti ezt a szolgáltatást!
 
Alább megtalálja a választható kirándulások kombinációját, melyeket partnerünk, a CAIRO EXPRESS TRAVEL különleges árakon kínál: