betöltés ...
Hurghada / Makadi Bay
Kirándulások:
Jegyzet:
- A Cairo Express Travel által szervezett fakultatív kirándulásokat magyarul beszélő idegenvezető vagy csoportkísérő segíti. Kérésre akár más idegen nyelven beszélő idegenvezetőket is kínálunk.
- A partneriroda (CET) fenntartja magának a jogot a bemutatott utazások díjainak és útvonalának megváltoztatására. A fenti árak tájékoztató jellegűek, más díjak a helyszínen alkalmazhatóak.
- Mivel fakultatív utak esetén a szerződéses kapcsolat a turista és partnerünk között van (Cairo Express Travel), ezért foglalásuk csak a helyszínen lehetséges!
 
A fenti leírások, árak csak informatív jellegűek, a valós és teljes információt a helyszínen kaphatják meg a telepitett képviselőktől. Az indulási napok mindig az érkezés napjától függnek. A CET által szervezett korai indulású programokon van lehetőség ingyenes reggeli csomagot kérni a recepción! Akik nem a CET szervezésében mennek el a fakultatív programokra a reggeli csomagért fizetniük kell a recepción, akik a CET-el kirándulnak, nekik a CET kifizeti ezt a szolgáltatást!
 
Alább megtalálja a választható kirándulások kombinációját, melyeket partnerünk, a CAIRO EXPRESS TRAVEL különleges árakon kínál: