betöltés ...
Hurghada / Makadi Bay
Kirándulások:
Jegyzet:
- Fakultatív kirándulások esetén a szerződéses kapcsolat az utas és helyi partnerünk, a Cairo Express Travel (CET)  között jön létre, ezért a kirándulások foglalása csak a helyszínen lehetséges a telepített idegenvezetőknél.
- Megérkezéskor az idegenvezető a transzferbuszban kiosztja elérhetőségét és tájékoztatja az utasokat, hogy melyik szállodában mikor tart információs találkozót, ahol részletesen ismerteti az egyes kirándulások tartalmát.
- Bécsi, pozsonyi, stb.érkezések esetén is lehetőség van magyar nyelvű asszisztenciát és fakultatív kirándulást foglalni. Az idegenvezetők a Red Sea szállodák recepciójáról ingyenesen hívhatók és igény esetén lehet velük egyeztetni a kirándulás befizetésének részleteit. 
- A Cairo Express Travel által szervezett fakultatív kirándulásokat magyarul beszélő idegenvezető vagy csoportkísérő segíti. Kérésre akár más idegen nyelven beszélő idegenvezetőket is kínálunk.
- A partneriroda (CET) fenntartja magának a jogot a bemutatott utazások díjainak és útvonalának megváltoztatására. A fenti árak tájékoztató jellegűek, a részvételi díjon felül fizetendő adókról/illetékekről az idegenvezető ad tájékoztatást.
- A feltüntetett Euros árak igény esetén dollárban is fizethetők. Erre vonatkozó pontos árat az idegenvezető ad a helyszínen.
- Bankkártyás fizetés megoldható. Kérjük, ezen szándékukat az idegenvezetőnek előre jelezzék. 
 
A fenti leírások, árak csak informatív jellegűek, a valós és teljes információt a helyszínen kaphatják meg a telepitett képviselőktől. Az indulási napok mindig az érkezés napjától függnek. A CET által szervezett korai indulású programokon lehetőség van ingyenes reggeli csomagot kérni a recepción! Akik nem a CET szervezésében mennek el a fakultatív programokra a reggeli csomagért fizetniük kell a recepción, akik a CET-el kirándulnak, nekik a CET kifizeti ezt a szolgáltatást!
 
Alább megtalálja a választható kirándulások kombinációját, melyeket partnerünk, a CAIRO EXPRESS TRAVEL különleges árakon kínál: