betöltés ...
Hurghada / Makadi Bay
 
A PROGRAMOK RÉSZLETES LEÍRÁSÁÉRT KÉRJÜK KATTINTSON A KÉPRE
KOPT KAIRÓ - 89 EUR
 
LUXOR DELUXE 1 NAPOS - 89 EUR
 
KAIRÓ DELUXE 1 NAPOS - 89 EUR
KAIRÓ REPÜLŐVEL KB. 260 EUR-TÓL
 
 PARADISE v.ORANGE v. UTOPIA v. EDEN 45 EUR
 
MAHMYA - 90 EUR
ÜVEGFENEKŰ HAJÓ - 25 EUR
 
SUPER SZAFARI - 49 EUR
 
REGGELI QUADOZÁS - 25 EUR
LOVAGLÁS VAGY TEVEGELÉS - 25 EUR
 
HAMMAM - 39 EUR
 
VÁROSLÁTOGATÁS - 10 EUR
TENGERALATTJÁRÓ - 49 EUR
 
3X1 - 49 EUR
 
KAIRÓ SPECIAL 1,5 NAPOS - 179 EUR
DENDERA - LUXOR - 79 EUR
 
DELFINEKKEL ÚSZÁS - 49 EUR
 
Grand Aquarium v. Mini Egypt v.
Hurghada Múzeum v. Sand City 29 EUR

Jegyzet:

- Fakultatív kirándulások esetén a szerződéses kapcsolat az utas és helyi partnerünk, a Cairo Express Travel (CET)  között jön létre, ezért a kirándulások foglalása csak a helyszínen lehetséges a telepített idegenvezetőknél (euróban, dollárban, illetve bankkártyával fizethető. Bankkártyás fizetés esetén a bank extra költséget számíthat fel).
- Megérkezéskor az idegenvezető a tájékoztatja az utasokat, hogy melyik szállodában mikor tart információs találkozót, ahol részletesen ismerteti az egyes kirándulások tartalmát, lediktálja elérhetőségeit. 
- Bécsi, pozsonyi, stb.érkezések esetén is lehetőség van magyar nyelvű asszisztenciát és fakultatív kirándulást foglalni. Az idegenvezetők a Red Sea szállodák recepciójáról ingyenesen hívhatók és igény esetén lehet velük egyeztetni a kirándulás befizetésének részleteit. 
- A Cairo Express Travel által szervezett fakultatív kirándulásokat magyarul beszélő idegenvezető vagy csoportkísérő segíti. Kérésre akár más idegen nyelven beszélő idegenvezetőket is kínálunk.
- A partneriroda (CET) fenntartja magának a jogot a bemutatott utazások díjainak és útvonalának megváltoztatására. A fenti árak tájékoztató jellegűek, a részvételi díjon felül fizetendő adókról/illetékekről az idegenvezető ad tájékoztatást.
- A feltüntetett Euros árak igény esetén dollárban is fizethetők. Erre vonatkozó pontos árat az idegenvezető ad a helyszínen.
- Gyerekkedvezmény: be nem töltött 12 éves korig általában 50% (ez eltérhet), 3 éves kor alatt ingyenes.
 
A fenti leírások, árak csak informatív jellegűek, a valós és teljes információt a helyszínen kaphatják meg a telepitett képviselőktől. Az indulási napok mindig az érkezés napjától függnek. A CET által szervezett korai indulású programokon lehetőség van ingyenes reggeli csomagot kérni a recepción! Akik nem a CET szervezésében mennek el a fakultatív programokra a reggeli csomagért fizetniük kell a recepción, akik a CET-el kirándulnak, nekik a CET kifizeti ezt a szolgáltatást!
 
Alább megtalálja a választható kirándulások kombinációját, melyeket partnerünk, a CAIRO EXPRESS TRAVEL különleges árakon kínál: