betöltés ...
Sharm El Sheikh

A PROGRAMOK RÉSZLETES LEÍRÁSÁÉRT KÉRJÜK KATTINTSON A KÉPRE

KAIRÓ FLY - 290 EUR
 
LUXOR FLY - 299 EUR
 
KAIRÓ BUSSZAL - 147 EUR
PETRA HAJÓVAL - 344 EUR
 
 JERUZSÁLEM BUSSZAL - JELENLEG NEM INDUL !
 
SZENT KATALIN KOLOSTOR - 59 EUR
RAS MOHAMED DELUXE HAJÓVAL - 44 EUR
 
TIRAN SZIGET HAJÓVAL - 35 EUR
 
ROYAL SEASCOPE - 45 EUR
TEVE SZAFARI BEDUIN VACSORÁVAL - 30 EUR
 
QUAD MOTOR SAFARI - 25 EUR
 
VÁROSLÁTOGATÁS - 16 EUR

 

Jegyzet:

- Fakultatív kirándulások esetén a szerződéses kapcsolat az utas és helyi partnerünk, a Cairo Express Travel (CET)  között jön létre, ezért a kirándulások foglalása csak a helyszínen lehetséges a telepített idegenvezetőknél.

- Megérkezéskor az idegenvezető a transzferbuszban kiosztja elérhetőségét és tájékoztatja az utasokat, hogy melyik szállodában mikor tart információs találkozót, ahol részletesen ismerteti az egyes kirándulások tartalmát.

- Bécsi, pozsonyi, stb.érkezések esetén is lehetőség van magyar nyelvű asszisztenciát és fakultatív kirándulást foglalni. Az idegenvezetők a Red Sea szállodák recepciójáról ingyenesen hívhatók és igény esetén lehet velük egyeztetni a kirándulás befizetésének részleteit. 
- A Cairo Express Travel által szervezett fakultatív kirándulásokat magyarul beszélő idegenvezető vagy csoportkísérő segíti. Kérésre akár más idegen nyelven beszélő idegenvezetőket is kínálunk.
- A partneriroda (CET) fenntartja magának a jogot a bemutatott utazások díjainak és útvonalának megváltoztatására. A fenti árak tájékoztató jellegűek, a részvételi díjon felül fizetendő adókról/illetékekről az idegenvezető ad tájékoztatást.
- A feltüntetett Euros árak igény esetén dollárban is fizethetők. Erre vonatkozó pontos árat az idegenvezető ad a helyszínen.

- Bankkártyás fizetés megoldható. Kérjük, ezen szándékukat az idegenvezetőnek előre jelezzék. 

A fenti leírások, árak csak informatív jellegűek, a valós és teljes információt a helyszínen kaphatják meg a telepitett képviselőktől. Az indulási napok mindig az érkezés napjától függnek. A CET által szervezett korai indulású programokon lehetőség van ingyenes reggeli csomagot kérni a recepción! Akik nem a CET szervezésében mennek el a fakultatív programokra a reggeli csomagért fizetniük kell a recepción, akik a CET-el kirándulnak, nekik a CET kifizeti ezt a szolgáltatást!