betöltés ...
Aquarius Diving

aquarius diving club

Búvártanfolyamok

 

Scuba Divers Course

Azoknak a vendégeknek kínál 2 napos tanfolyamot, akik kevesebb idővel rendelkeznek. A sikeres vizsga után a vizsgázók nemzetközileg elismert PADI bizonyítványt kapnak, amivel 12 méterig merülhetnek, oktató kíséretében. Az első napon az elméleti oktatást 3 medencés (vagy leválasztott nyílt vízi) merülés követi. A második napon hajóról, vagy a partról 2 merülésre kerül sor, ahol megismerkedhetnek a víz alatti világgal és a gyakorlatokat megismételhetik. A felszerelés kölcsönzés és a logbook a csomag része.

Hurghada 168 €, Foglalási kód: SDC

Makadi Bay 131 €, Foglalási kód: MAKSDC

 

Open Water Diver

A résztvevők mindössze 4 nap alatt megtanulhatják a sportmerülés alapjait. A sikeres vizsga után a nemzetközileg elismert bizonyítvány 18 méteres mélységig csoportos merülésre jogosít. 2 napig elméleti oktatásra és 5 medencés (vagy sekély vízben) merülésre kerül sor. Két további napon hajós kirándulás során a gyakorlatban is alkalmazzák a tanultakat, 4 merüléssel. A felszerelés kölcsönzés és a logbook a csomag része.

Hurghada 246 €, Foglalási kód: OWC

Makadi Bay 243 €, Foglalási kód: MAKOWC

 

Advanced Open Water Diver

Az AOWD jogosítványt Open Water Diver Padi vizsgával vagy ezzel egyenértékű bizonyítvánnyal mindössze 2 nap alatt, 5 merüléssel (kötelező a mélymerülés és a navigáció) megszerezhetik. Az oktatás kizárólag hajón történik; mivel itt már a gyakorlati merülésen van a hangsúly, az elméletet a merülések között beszélik meg a résztvevők.

Hurghada 180 €, Foglalási kód: ADV

Makadi Bay 170 €, Foglalási kód: MAKADV

 

Merülések

 

Check Dive

A Vörös-tenger csodálatos víz alatti világának felfedezése előtt a búváriskola köteles ellenőrizni a merülni vágyók búvártudását. Az első merülés során a Aquariauis Diving Club oktatója 3 gyakorlatot ellenőriz, és csak utána kezdődhet a búvárkodás. Hurghadán hajóról, Makadi Bay-en pedig a partról történik a merülés.

 

Merülések

 

1 napos csomag:

2 merülés hajóról, palackok, súlyrend, szerfelszerelés nem tartozik hozzá, kísérővel és hoteltranszferrel (megbeszélés szerint):

Hurghada 29 €, Foglalási kód: TAUCH4

Makadi Bay 36 €, Foglalási kód: MAKTA4

 

2 napos csomag:

4 merülés hajóról, palackok, súlyrendszer, felszerelés nem tartozik hozzá, kísérővel és hoteltranszferrel (megbeszélés szerint):

Hurghada 56 €, Foglalási kód: TAUCH5

Makadi Bay 68 €, Foglalási kód: MAKTA5

 

3 napos csomag:

6 merülés hajóról, palackok, súlyrenszer, felszerelés nem tartozik hozzá, kísérővel és hoteltranszferrel (megbeszélés szerint):

Hurghada 78 €, Foglalási kód: TAUCH6

Makadi Bay 99 €, Foglalási kód: MAKTA6

 

4 napos csomag:

8 merülés hajóról, palackok, súlyrendszer, felszerelés nem tartozik hozzá, kísérővel és hoteltranszferrel (megbeszélés szerint):

Hurghada 100 €, Foglalási kód: TAUCH7

Makadi Bay 124 €, Foglalási kód: MAKTA7

 

A csomagok része:

Ingyenes transzfer a szállodától (megbeszélés szerint)

Búvárcsomag: palackok, súlyrendszer, kísérő

Búvártanfolyam: teljes felszerelés (az Advanced Open Water esetében nem)

 

A csomagoknak nem része:

Valamennyi PADI tanfolyam licenszdíja, tankönyvek: 75 €

Felszerelés (kb. 16 €/fő/nap)

Ebéd a hajós merüléseknél (kb. 4 €/fő/nap)

Környezetvédelmi díj (kb. 2 €/fő/nap)

 

 

Az árváltozás jogát a búváriskola fenntartja!