betöltés ...
ETI előnyök

 

SZUPER ÁR GYERMEKEKNEK

Minden RED SEA szállodában 1 vagy 2 gyermek akár már 389 Euro/ fő áron pihenhet.
Az ajánlat minden indulásra érvényes, függetlenül a tartózkodás hosszától, 2 felnőttel egy szobában történő foglalás esetén. A gyermek életkorát a kedvezmény igénybevételére a hazautazás időpontjáig kell figyelembe venni.

ETI MAXI GYEREKKLUB & ETI BABY SERVICE & ETI MAXI TEENIE KLUB

ETI MAXI GYEREKKKLUB: Szeretnénk, ha a 4–12 éves gyermekek is kiválóan éreznék magukat nyaralásuk minden percében, ezért változatos programokat szervezünk számukra. ETI BABY SERVICE: Az ETI segít beszerezni a fontos eszközöket, melyek kaució (kb. 10-30 €) ellenében kölcsönözhetőek: szúnyogháló, (cumis) üvegmelegítő, vízforraló, pelenkázó ágy, babakocsi, strand és vízi játékok, bili, gyermek WC ülőke. Kaució díjai tájékoztató jelleggel: babakocsira 30 €, elektornikus eszközökre 20 €, nem elektronikus eszközökre 10 €. (Kérjük, ez irányú kérését időben jelezze felénk az alábbi e-mail címen: info@eti-utazas.hu). ETI MAXI TEENIE KLUB: 12 - 16 év közötti tiniknek, kb. 15-20 óra között külön animátorral.

Fenti szolgáltatások nem minden szállodánkban elérhetők, kérjük érdeklődjön ismert elérhetőségeinken!

1 FELNŐTT + 1 vagy 2 GYERMEK

A RED SEA szállodákban 2–13,99 éves kor közötti gyermekkel egyedül utazó személyek esetében a fix gyermekár már 389 Euro ártól elérhető. Bizonyos tartózkodások esetén az 1 ágyas felárat is elengedjük. 

KORAI BEJELENTKEZÉS ÉS KÉSŐI KICSEKKOLÁS A RED SEA HOTELEKBŐL

A Red Sea Hotelekben az érkezés pillanatától egészen a hazaúti transzferbusz érkezéséig megkapja szobáját (mindig az aktuális mentrendhez igazodva). A korai bejelentkezéssel kényelmesen beköltözhet, amint megérkezik a szállodába, utolsó napon pedig a transzferbusz érkezéséig megtarthatja szobáját, sőt a lefoglalt ellátást (Pl. félpanzió vagy all inclusive) is igénybe veheti addig.

SERVICE CENTER HURGHADA

A Grand Resort szállodában található service center minden nap 10:00-14:00 óra között várja az utasokat (angol/német nyelven) . Bármilyen kérés, kérdés, probléma felmerül, keressék kollégáinkat, akik biztosan a legjobb megoldást találják meg Önök számára.

HOSSZABB TARTÓZKODÁS

Kérjenek személyre szabott ajánlatot, amennyiben 2 hétnél tovább szeretnének a célterületen tartózkodni.

MOZGÁSSÉRÜLT UTASOK

Néhány RED SEA szállodában már speciális, mozgássérült utasok számára kialakított szoba is foglalható, a tájékoztató megtekintéséhez kattintson IDE. Sőt előzetes lekérést követően a helyszínen akár tolószék is biztosított. 

FELNŐTT SZÁLLODÁK

A kizárólag 18 év feletti vendégek részére foglalható szállodáink: Makadi Spa 4*+ és The Grand Palace 4*+  a felnőttek maximális kikapcsolódását és pihenését szolgálják.

PARK & FLY

Használja ki az ETI kedvezményes parkolási lehetőségeit a bécsi, grazi és budapesti repülőtéren! A kedvezményes parkolási lehetőségekért kattintson IDE

ALL INCLUSIVE

Prémium kategóriájú szállások all inclusive ellátással. Élvezze a reggelit, ebédet és a vacsorát valamelyik TOP kategóriás étteremben és vegyen részt a szórakoztató- és sportprogramokon.

KÖZVETLEN REPTÉRI TRANSZFER

Közvetlen reptéri transzfer valamennyi Red Sea Hotels esetében a reptértől a szállodáig és vissza.