betöltés ...
Repülési információk

REPÜLÉSI INFORMÁCIÓK

 

Kérdése merült fel esetleg a Fly Egypt, Air Cairo vagy más légitársaság által üzemeltetett járatával kapcsolatban? Szeretné tudni, hogy utasként mire kell különösen odafigyelnie? Itt minden információt megtalál egy helyen a légitársaságok által kínált becsekkolási lehetőségekről, valamint a becsekkolási határidőkről, amelyeket észben kell tartania. Ezen az oldalon a (sport)poggyászról, a fedélzeten lévő ételekről és italokról, helyfoglalásról stb. is talál információkat. FONTOS! Vegye figyelembe a légitársaságok által esetlegesen hozott új intézkedéseket/szabályokat, és időben tájékozódjon, mert ezek bármikor változhatnak! Kellemes repülést kívánunk!

 

Aktuális információk a védőintézkedésekről

Az Ön egészségének védelme fontos számunkra, ezért szeretnénk tájékoztatni a legfontosabb védelmi intézkedésekről repülőútja során. Felhívjuk figyelmét, hogy ez légitársaságonként eltérhet, a szabályok rendszeresen frissülnek, így az elvárt védőintézkedések is bármikor változhatnak!

 

  1. Szájmaszk

Minden 6 éven felüli utasnak javasoljuk, hogy viseljen maszkot saját érdekében, illetve, hogy megvédje utastársait és a kiszolgáló személyzetet a repülőtéren, a repülés ideje alatt, és az érkezési repülőtéren is.

  1. Kérjük tartson távolságot

Kérjük utasainkat, hogy becsekkoláskor, biztonsági ellenőrzéskor, a beszállókapuknál, illetve az érkezési repülőtéren is tartsák be az érvényben lévő távolságtartási előírásokat! Bizonyos légitársaságok esetében használhatja az online becsekkolási lehetőséget is!

  1. Kézipoggyász szabályzat

Szeretnénk felhívni utasaink figyelmét, hogy biztonsági okokból csak egy kézipoggyászt vihetünk magunkkal a fedélzetre, minden egyéb poggyászt fel kell adni. Csak így biztosítható, hogy az utasok a lehető legrövidebb ideig álljanak a repülőgép folyosóján, így biztosítható a leggyorsabb be – és kiszállás.

  1. Higiéniai előírások

Repülőgép fedélzetén csak egy bizonyos pontig lehet tartani a minimális távolságot. Természetesen ügyelnek a helyek távoli elosztására amennyiben az adott járat töltöttsége ezt lehetővé teszi. A speciális légszűrőknek köszönhetően- amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását fentről lefelé- mindössze három perc alatt teljesen kicserélődik az utastérben a levegő, így olyan tiszta, mint egy egészségügyi intézményben. Minden repülés után alapos tisztításra, fertőtlenítésre kerül az adott járat is természetesen. Kérjük utasainkat, hogy ügyeljenek saját kézhigiéniájukra, és ne érintsék meg arcukat!

  1. Repülőgépbe való be- és kiszállás

A beszállás kisebb csoportokban történik. Amennyiben a repülőgépből kiszállva az épületbe közvetlenül nem lehet bejutni, az utasokat kisebb létszámú buszokkal szállítják a terminálhoz. Leszálláskor az utasoknak meg kell várniuk a helyükön ülve, hogy minden előttük lévő utas sorban leszálljon, addig minden utast kifejezetten kérünk, hogy maradjon ülve!

  1. Megváltozott szervizeljárás a fedélzeten

A fedélzeti szervíz szabályai változhatnak, hogy csökkentsék a vendégek és a személyzet közötti interakciót. Reméljük utasaink megértik ennek szükségességét! Az összes intézkedés pontos összefoglalását megtalálja a fedélzeti a tájékoztatóban.

 

Általános megjegyzés

Fenti információk tájékoztató jellegűek, azokra garanciát vállalni nem áll módunkban, az üzemeltető légitársaság bármikor módosíthatja!

Ha konkrét kérdése van a légitársasággal, kerekesszékes asszisztenciával, egészségügyi poggyásszal, sportfelszereléssel, vagy további fedélzeti ellátással kapcsolatban, kérjük érdeklődjön a légitársaságoknál megadott elérhetőségeken, illetve további információért forduljon utazási irodájához! A légitársaságok bármikor változtathatják a poggyászokra vonatkozó súlyhatárokat. Javasoljuk, hogy indulás, illetve becsekkolás előtt időben érdeklődjön a légitársaságnál az aktuális poggyász szabályokról, hogy utazására már ennek megfelelően tudjon készülni.

Aegean Airlines Logo

Service

Telefon
(+30) 210 / 6261000

Honlap:
en.aegeanair.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 56 cm x 45 cm x 25 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska vagy vékony laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 23 kg/fő.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemők (0-2 éves korig) 1 db 23 kg súlyú poggyászra, valamint egy összecsukható babakocsit adhatnak fel ingyen.

Sportfelszerelés

Kicsi: 15 kg és max. 140 cm ára 35 euró;
Közepes:15-32 kg és 141 cm-200 cm között ára 55 euró;
Nagy: 15-32 kg és 200 cm felett 80 euró

Túlsúly

5kg/ 30 euróért foglalható előre túlsúly telefonon vagy a „Foglalásom” menüpont alatt. Ha az Ön poggyásza meghaladja az ingyenes poggyász megengedett súlyhatárát, vagy az előzetesen lefoglalt túlsúly mennyiséget a check-in pultnál, akkor az adott repülőtér poggyászdíját kell fizetni (10 euró/kg-tól). A megengedett poggyászméret túllépése esetén (nagyobb, mint 158 cm), poggyászonként 45 euró díjat kell fizetni a check-in pultnál.

Fedélzeti ellátás

A nemzetközi járatok utasai részére 1 étkezés, illetve 1 ital ingyenes a fedélzeten.

Becsekkolás

A reptéri bechekkolás legkésőbb indulás előtt 2 órával kezdődik, és indulás előtt 40 perccel bezár a checkin pult. Online bejelentkezés az indulás előtt max. 48 órával lehetséges az ETI-s foglalási számmal, illetve a vezetéknév megadásával a https://en.aegeanair.com oldalon.

Extrák

Előzetes ülőhely foglalás nem lehetséges! Kérjük figyelmesen olvassa el a jegyén található kiegészítő információkat az orvosi kézipoggyászról (pl Gyógyszerek), illetve a kerekesszékes szolgáltatásról!

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Air Cairo

Kontakt
Az ügyintézés a Sunexpressen keresztül történik.

Telefon
069 9023 4000 (a telefonszolgáltató szokásos vezetékes díjszabása szerint)

Honlap:
www.sunexpress.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 23 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, és 1 személyes tárgy (esernyő, sétapálca, kis fényképezőgép, laptop), amely befér az utas előtt lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő (az információ a foglalási visszaigazoláson található).

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemők 0-2 éves korig 1 db 20 kg/fő. Az esernyőre csukható babakocsik, utazóágyak és gyermekülések díjmentesen, felár nélkül adhatók fel poggyászként.

Sportfelszerelés

Speciális poggyász, például búvárfelszerelés, kerékpár, golf felszerelés vagy kajak 50 euróba kerül útirányonként, és előre le kell foglalni telefonon vagy online a „Foglalásom” menüpont alatt a Sunexpress elérhetőségein.

Túlsúly

5kg/ 30 euróért foglalható előre túlsúly telefonon vagy a „Foglalásom” menüpont alatt. Ha az Ön poggyásza meghaladja az ingyenes poggyász megengedett súlyhatárát, vagy az előzetesen lefoglalt túlsúly mennyiséget a check-in pultnál, akkor az adott repülőtér poggyászdíját kell fizetni (10 euró/kg-tól). A megengedett poggyászméret túllépése esetén (nagyobb, mint 158 cm), poggyászonként 45 euró díjat kell fizetni a check-in pultnál.

Fedélzeti ellátás

Italok és harapnivalók fizetés ellenében a fedélzeten. Előzetes foglalás nem lehetséges.

Becsekkolás

Becsekkolni az adott indulási repülőtereken az Air Cairo check-in pultjainál lehet. Sajnos a SunExpressnél, vagy az Air Caironál nem lehetséges a webes bejelentkezés.

Extrák

Ülőhelyfoglalás 10 eurótól személyenként/út. XL Ülések 30 eurótól személyenként/út. Foglalható telefonon a Sunexpressnél vagy a Sunexpress honlapján keresztül. Ha az ügyfeleknek kerekesszékes szolgáltatásra van szükségük, telefonon értesítsék a Sunexpress-t.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

 

Logo Austrian Airlines

Telefon

+43 5 176 676 700

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00 – 17:00

Szombat: 08:00 – 16:00

Honlap:
www.myholiday.austrian.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász fejenként 8 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 23 cm méretű, ami a fej feletti rekeszben elfér. A fedélzetre a kézipoggyászon kívül még egy személyes tárgy vihető fel, maximum 40 x 30 x 10 cm méretben. Ez lehet például kézitáska, válltáska vagy laptoptáska.

Feladott poggyász

Feladott poggyász súlyhatára fejenként 1 db 23 kg-os.

2 éves kor alatti poggyász

Összecsukható babakocsik szállítása 10 kg súlyig ingyenes. Egyes repülőtereken elvihetik az utasok a repülőgépig, vagy a beszálló kapuig. Ha azonban a babakocsi súlya meghaladja a 10 kg-ot, akkor a bejelentkezéskor poggyászként kell feladni, és a szükséges felárat megfizetni.

Sportfelszerelés

Max. 32 kg-ig adható fel, felárak útirányonként 2023.03.25-ig : golf felszerelés 40 euró, búvár felszerelés /surf/kite/bicikli 55 euró, windsurf 90 euró. 2023.03.26-tól a felárak útirányonként: golf felszerelés, búvár felszerelés /surf/kite/bicikli 60 euró, windsurf 90 euró.

Az aktuális árakat itt találja.

Túlsúly

Ha a feladott poggyász meghaladja a 23 kg-ot, vagy a 158 cm-t akkor a felár 50 euró/poggyász/útirány. Plusz feladott poggyász díja 23kg-ig és 158 cm-ig 75 euró/poggyász/útirány, ezeken felül pedig 100 euró/poggyász/útirány.

Az aktuális árakat itt találja.

Fedélzeti ellátás

A meleg ételt szolgálnak fel, mellé választható ingyenesen bor, sör, kávé, tea, üdítő vagy frizzante. Speciális étkezés legkésőbb két nappal utazás előtt igényelhető:

https://myholiday.austrian.com/services/sondermenues.html

Becsekkolás

Online becsekkolás max. indulás előtt 47 órával az alábbi oldalon lehetséges:

https://myholiday.austrian.com/informationen/online-check-in.html

Extrák

Ülőhelyfoglalásra van lehetőség online max. 48 órával utazás előtt, díja fejenként és útirányonként: standard 10 euró, első 3 sorba 13 euró, XL Ülések 20 euró/// 2023.03.26-tól standard 12 euró, első 3 sorba 17 euró, XL Ülések 25 euró.

https://myholiday.austrian.com/informationen/online-check-in.html

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

 

Logo Chair Airlines

Telefon:
Svájc: +41 44 577 61 00

Honlap:
www.chair.ch

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska vagy vékony laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 23 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemők (0-2 éves korig) 1 db max. 10 kg súlyú poggyászra, valamint ezen felül egy babakocsit vagy gyerekülést adhatnak fel ingyen.

Sportfelszerelés

Ha előre regisztrál a Chair Airlines honlapján 48 órával az indulás előtt, a sportpoggyász díja 30 kg-ig 90 CHF útirányonként.

Túlsúly

50 CHF/max.32kg, díja a repülőtéren bankkártyával fizetendő. Felhívjuk figyelmét, hogy a feladott poggyász súlya nem haladhatja meg a 32 kg-ot.

Fedélzeti ellátás

Térítés ellenében, előre online is megrendelhető, vagy a fedélzeten.

Becsekkolás

2 órával indulás előtt a repülőtéren, vagy online csekin az indulás előtt max. 23 órától, indulás előtti 4. óráig lehetséges.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Condor Airlines

Telefon
Németország: +49 (0) 180 6 767767

Honlap:
www.condor.de

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, illetve 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá, mérete maximum 40 cm x 30 cm x 10 cm lehet.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 10 kg súlyú poggyász, valamint ezen felül egy babakocsi ingyen.

Sportfelszerelés

Ha előzetesen regisztrál a www.condor.com oldalon: 20 kg-ig terjedő sportfelszerelés útvonalonként 44,99 eurótól foglalható. Előzetes regisztráció nélkül a csek-in pultnál: a díj 120 euró útvonalonként.

Túlsúly

Túlsúly díja 12 euró / kg/ útirányirány. Van lehetőség előre foglalni egy, például 5 kg-os poggyászcsomagot útvonalonként 39,99 euróért a www.condor.com oldalon. A megengedett poggyászméret túllépése esetén (nagyobb mint 158 cm), csomagonként további 100 eurót kell fizetni.

Fedélzeti ellátás

Snack nincs a fedélzeten, és minden ital térítés ellenében! Menü foglalható előre a honlapon keresztül online!

Becsekkolás

Becsekkolás utazás előtti éjszaka 5 euró/fő. Online becsekkolás max. 24 órával utazás előtt lehetséges, és két órával utazás előtt zár.

Utasadatok nyilvántartása

Az EASA-követelmények részeként a Condor a vendéglátóhelyekhez hasonlóan minden utas elérhetőségét is köteles bekérni. Ezért foglaláskor kérjük ügyfeleit, hogy a www.condor.com/registration oldalon adja meg a szükséges adatokat. A sikeres adatbevitelt követően az adatok mentésre kerülnek, és nincs szükség további teendőkre. Ha az utas adatait nem rögzítik, a Condor nem jogosult a fuvarozásra.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Corendon Airlines

Telefon
Németország:+49 (0) 211 954 390 61

Honlap:
www.corendonairlines.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 35 cm x 25 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 10 kg súlyú poggyász, valamint ezen felül egy darab babakocsi vagy gyerekülés ingyen.

Sportfelszerelés

Ha előzetesen regisztrál a www.condor.com oldalon: 20 kg-ig terjedő sportfelszerelés útvonalonként 44,99 eurótól foglalható. Előzetes regisztráció nélkül a csek-in pultnál: a díj 120 euró útvonalonként.

Túlsúly

Előzetes regisztráció esetén már 45 euró/útvonal ártól elérhető a túlsúly, online vagy e-mailben is lehet a légitársaság elérhetőségein regisztrálni! Például az 5 kg-os extra túlsúly ára 20 euró útvonalonként, előre lefoglalva. A repülőtéri díjak eltérőek!

Fedélzeti ellátás

Snack nincs a fedélzeten, és minden ital térítés ellenében!

Becsekkolás

A legtöbb indulási repülőtér esetében elérhető az online becsekkolás lehetőséges. Amennyiben elérhető a légitársaság honlapján az adott indulási repülőtérre, de nem csekkol be előzetesen, akkor a díja 10 euró helyszínen a csekin pultnál.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Edelweiss Air

Telefon
Svájc: +41 (0) 848 333 593

Honlap:
www.flyedelweiss.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 23 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, illetve 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá, mérete maximum 40 cm x 30 cm x 10 cm lehet.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 23 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 23 kg súlyú poggyász, valamint ezen felül egy babakocsi ingyen.

Sportfelszerelés

Előzetes regisztráció után golfpoggyász, búvárpoggyász (ólom nélküli öv, üres palackok) 23 kg-ig ingyenesen, sportfelszerelés 23-32kg-ig 149,00 CHF-tól adható fel.

Túlsúly

Az ingyenes poggyász súlyhatáron felül minden egyéb plusz poggyász online regisztrálni kell legkésőbb 4 nappal utazás előtt, a díja 90,00 CHF-tól kezdődik.

Fedélzeti ellátás

Egy főétel személyenként, és alkoholmentes italok, tea, illetve kávé ingyenesen. Alkoholos italok térítés ellenében.

Becsekkolás

Online becsekkolás általában lehetséges utazás előtt max. 23 órával, és utazás előtt egy órával zár.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Egypt Air

E-mail:
angolul:
Hurghada_KK@egyptair.com
RMFKKMS@egyptair.com

Honlap:
www.egyptair.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 58 cm x 45 cm x 25 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek (0-2 éves korig) NINCS feladható poggyásza, egy babakocsi ingyen.

Sportfelszerelés

A búvárpoggyász (súly nélküli öv, üres palackok) 23 kg-ig 45 euróba kerül útirányonként. Előzetes regisztráció nem lehetséges. A fizetés közvetlenül a csekin pultnál történik.

Túlsúly

8 euró/kg/útirány, csekin pultnál fizetendő.

Fedélzeti ellátás

Alkoholmentes italok ingyenesen fogyaszthatók. Speciális ételek (vegán, vegetáriánus, laktózmentes) rendelhetők előre e-mailben a légitársaságnál, 9 euróért útvonalonként.

Becsekkolás

Online becsekkolásra, illetve előzetes ülőhely foglalásra NINCS lehetőség! Indulási repülőtéren a csekin pult 2 órával utazás előtt nyit, és utazás előtt 45 perccel zár!

Extrák

Előzetes foglalás nem lehetséges! Kérjük, vegye figyelembe az orvosi kézipoggyászra/kerekesszékes szolgáltatásra vonatkozó megjegyzést a jegyek kiegészítő oldalán. Kerekesszékkel kapcsolatos érdeklődés esetén angol nyelvű regisztrációt kell küldeni a Hurghada_KK@egyptair.com vagy az RMFKKMS@egyptair.com címre.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Eurowings Air

Telefon
Ausztria:+43 14360011

Honlap:
www.eurowings.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 6 kg-ig, maximum 40 cm x 30 cm x 25 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy amely befér az előttünk lévő ülés alá. Nagyméretű kézipoggyász (max. 55 x 40 x 23 cm) előzetesen online foglalható térítés ellenében.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 23 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

A tizenkét éven aluli gyermekekre ugyanazok a poggyászszabályok vonatkoznak, mint a felnőtt utasokra. Ez akkor is érvényes, ha a gyermeknek nincs saját ülőhelye.

Sportfelszerelés

Az online regisztrációt követően a golf felszerelés, a búvárfelszerelés és a szörfdeszkák tételenként és útvonalonként 50 euróért adhatók fel.

Túlsúly

További plusz poggyász, ha előre lefoglalja, útvonalonként 75 euróba kerül.

Fedélzeti ellátás

Nincs snack és minden ital fizetés ellenében. Menü előzetesen foglalható a légitársaság honlapján keresztül.

Becsekkolás

Ingyenes online bejelentkezés lehetséges az indulás előtt 72 órától 3 óráig. ETI Utasoknak a reptéri becsekkolás is díjmentes: 2023. novembertől - 2025. május 1-ig (kivéve ETI MIXX foglalás), ezt követően a reptéri bejelentkezés díja személyenként és irányonként 15 euró/fő.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Fly Egypt

Telefon

002 0222 694 465

E-mail

Ülőhelyfoglalás és poggyász

SeatandLuggage@Flyegypt.com

Sports Luggage / service Reservation (google.com)

Honlap:
www.flyegypt.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász fejenként max. 5 kg-ig, maximum 45 cm x 35 cm x 15 cm méretű.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő (az információ a foglalási visszaigazoláson található).

2 éves kor alatti poggyász

A babakocsik felár nélkül adhatók fel poggyászként.

Sportfelszerelés

Búvár felszerelés (súly nélküli öv, üres palackok) útirányonként 65 euróba kerül. Golfpoggyász és kite deszka szintén 65 euró/útirány. Regisztráljon e-mailben a SeatandLuggage@Flyegypt.com (angolul) e-mail-címen legkésőbb 7 nappal az indulás előtt, vagy a checkin pultnál, a díjak változhatnak. Az alábbi linken is tudja jelezni előre speciális igényeit: Sports Luggage / service Reservation (google.com)

Túlsúly

Az ingyenes poggyász megengedett túllépése esetén kg-onként és útvonalanként 10 euró plusz díjat számítanak fel a check-in pultnál, vagy előzetesen e-mailben leadható, SeatandLuggage@Flyegypt.com (angolul).

Fedélzeti ellátás

Budapesti indulás esetén „soft catering”: snack étel (szendvics) + üdítő + desszert (tea és kávé térítés ellenében, alkoholos ital nincs a fedélzeten). Minden egyéb esetben nincsen ellátás a fedélzeten! SPECIÁLIS ÉTKEZÉS A JÁRATON: külön díj ellenében kérhető foglaláskor, a díja 14 €/fő/út, mely a foglalással együtt fizetendő. Vegetáriánus, gluténmentes, laktózmentes étkezés igénylésére van lehetőség!

Becsekkolás

Előzetes, online becsekkolás nem lehetséges!

Extrák

Kerekesszékes reptéri asszisztencia és az előzetes ülőhelyfoglalás díja 20 euró/fő útirányonként, előre foglalható angol nyelvű e-mailben a SeatandLuggage@Flyegypt.com címen, illetve az asszisztencia az alábbi linken:  Sports Luggage / service Reservation (google.com)

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

 

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász fejenként max. 5 kg-ig, maximum 45 cm x 35 cm x 15 cm méretű.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő (az információ a foglalási visszaigazoláson található).

2 éves kor alatti poggyász

A babakocsik felár nélkül adhatók fel poggyászként.

Sportfelszerelés

Golf-felszerelés €30/ út, búvárfelszerelés €35 (max. 30kg) / út

Túlsúly

Az ingyenes poggyász megengedett túllépése esetén kg-onként és útvonalanként 7 euró plusz díjat számítanak.

Fedélzeti ellátás

Harapnivalók és italok felár ellenében vehetők igénybe. Helyszínen előfordulhat, hogy nem minden menü áll rendelkezésre!

Becsekkolás

Előzetes, online becsekkolás nem lehetséges!

Extrák

Kerekesszékes reptéri asszisztencia Indulás előtt legkésőbb 48 órával legyenek kedvesek jelezni a  Ground.Handling@Nesmaairlines.com
e-mail címen angol nyelven

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

 

Logo Nesma Airlines

Telefon

----

E-mail

csu@nileair.com

Honlap:
www.nileair.com

Check-In
Check-in a reptéren
Online check-in nem lehetséges

Poggyászinformáció
Kézipoggyász

5 kg/ fő ( max.55 x 40 x 20 cm méret)

Feladható poggyász felnőtteknek
Fejenként max. 1 db  20 kg-os poggyász

Feladható poggyász kisgyerekeknek
Feladható poggyász 2 év alatti gyerekmek részére max. 10 kg/ fő + feladható babakocsi 

Sportfelszerelés
60,- EUR/út 1 db max. 30 kg-os poggyász. 31 kg-tól a túlsúlydíj lép érvénybe. Sportfelszerelést le kell jelenteni legkésőbb 72 órával utazás előtt az info@eti-utazas.hu e-mail címre.


Poggyásztúlsúly
10,- EUR/kg/út (max. 32 kg). 
Plusz feladott pogyász díja a túlsúlydíj alapján számolandó.

 Ülőhelyfoglalás
Jelenleg nem lehetséges
 

Kerekesszék
Díjmentes, legkésőbb utazás előtt 72 órával jelezni kell az info@eti-utazas.hu e-mail címre.


 Ellátás
Hideg szendvics, sütemény, víz, üdítő.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

 

Logo pegasus Air

Telefon
Németország:+49 (0) 69 12 00 63 505

Honlap:
www.flypgs.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 45 cm x 25 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 10 kg súlyú poggyász.

Sportfelszerelés

20 eurótól lehetséges.

Becsekkolás

Online becsekkolás lehetséges utazás előtt 72 órával.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo pegasus Air

Telefon: + 38 (044) 330 00 13

Honlap:
www.skyup.aero

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász max. 8 kg-ig (max. 55x40x20 cm)

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 vagy 23 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek. (járatonként eltér)

További poggyász díja

40/50,- EUR 1 db további poggyász max. 23 kg-ig

60/70,- EUR 1 db további poggyász max. 32 kg-ig

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 5 kg súlyú poggyász (40x30x20 cm.).

Sportfelszerelés

60/80 eurótól lehetséges, 1 db. poggyász max. 23 kg.ig.

Túlsúlydíj

8,- EUR/ kg  (max. 32 kg-ig)

Kerekesszékes asszisztencia (WCHC, WCHR, WCHS)

díjmentes, indulás előtt 48 órával jelezni kell angol nyelven a letstalk@skyup.aero e-mail címre

Becsekkolás

Online becsekkolás jelenleg nem lehetséges.

Ellátás

Snackek és italok a fedélzeten térítés ellenében

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Sunexpress Air

Telefon
Németország:+49 (0) 69 9023 4000
Ausztria:+43 (0) 820 898 797
Svájc:+41 (0) 900 444 797

Honlap:
www.sunexpress.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 23 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 20 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 20 kg súlyú poggyász, valamint ezen felül egy babakocsi ingyen.

Sportfelszerelés

Előzetes regisztráció a Sunexpressen lehetséges. Előzetes foglalás esetén a díja 44,99 €-tól poggyászonként/útvonalonként. Búvárfelszerelés 44,99 €-tól irányonként. Kerékpár 49,99 €-tól útirányonként.

Túlsúly

Poggyászcsomagok 5 kg-tól : 15 €-tól előre foglalhatók telefonon vagy a Sunexpress weboldalán( SunExpress ) . Ha az Ön poggyásza meghaladja az ingyenesen feladható poggyász méreteit, vagy az előzetesen lefoglalt plusz letpoggyász/túlsúly mennyiségét a check-in pultnál, akkor az adott repülőtér poggyászdíját kell fizetni (10 euró/kg-tól). A megengedett poggyászméret túllépése esetén (nagyobb, mint 158 cm), poggyászonként 45 euró díjat kell fizetni a check-in pultnál.

Fedélzeti ellátás

Snackek és italok a fedélzeten térítés ellenében. Menü rendelhető online 9,99 eurótól indulás előtt 36 órával.

Becsekkolás

Online becsekkolás legkésőbb 3,5 órával indulás előtt lehetséges. A reptéri check-in az indulás előtt 1 órával nyit. Figyelem: 2023. március 28-tól a Sunexpress személyenként 5 eurós reptéri bejelentkezési díjat számít fel.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Tui Fly

Telefon
Németország:+49 (0) 511 2200 4321
Ausztriach:+43 (0) 900 190 150
Svájc:+41 (0) 900 190 150

Honlap:
www.tui.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 6 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 15 kg/fő felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 15 kg súlyú poggyász, valamint ezen felül egy babakocsi ingyen.

Sportfelszerelés

Minden sportfelszerelés (beleértve a kerékpárt, szörföt, golfot, búvárkodást) maximum 30 kg-ig (súly nélküli öv, üres palackok) 65 eurótól indul útvonalonként, ha előzetesen regisztrál a TUIfly-nál.

Túlsúly

5 kg-os túlsúly csomag foglalható előre online.

Fedélzeti ellátás

Snack nincs a fedélzeten, és minden ital térítés ellenében! Menü foglalható előre a honlapon keresztül online!

Becsekkolás

Online becsekkolás az indulás előtt 24 órától 5 óráig lehetséges. Repülőtéri becsekkolás esetén plusz fizetendő díjak merülhetnek fel.

Extrák

Minden speciális szolgáltatás általában foglalható online vagy telefonon a TUI Fly segítségével az adott járat indulása előtt 30 nappal.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Logo Tunis Air

Telefon
Ausztria:+43 1 581 42 06

Honlap:
www.tunisair.com

Kézipoggyász

1 db kézipoggyász 8 kg-ig, maximum 55 cm x 40 cm x 23 cm méretű, amely a fej feletti rekeszben elfér, vagy 1 személyes tárgy (női/férfi kézitáska, válltáska, laptoptáska), amely befér az előttünk lévő ülés alá, mérete maximum 40 cm x 30 cm x 10 cm lehet.

Feladott poggyász

Poggyász súlyhatára 1 db 23 kg/fő (teljes hossza max.158 cm) felnőtteknek és két éven felüli gyermekeknek.

2 éves kor alatti poggyász

Csecsemőknek feladható (0-2 éves korig) 1 db max. 10 kg súlyú poggyász (teljes hossza max. 110 cm), valamint ezen felül egy babakocsi vagy gyerekülés ingyen, előzetes regisztráció nélkül. A légitársaság nem vállal érte felelősséget!

Sportfelszerelés

A személyenként 15 kg súlyú golfpoggyászt a poggyászkereten felül ingyenesen szállítjuk. A golftáskát nem kell előre regisztrálni. Egyéb sportpoggyászt nem kell bejelenteni, de a többlet/túlsúly/teljes hosszra vonatkozó előírások vonatkoznak rájuk. A Tunisair nem vállal felelősséget a sportfelszerelésekért (pl. kerékpárok, szörfdeszkák, sárkánydeszkák stb.).

Túlsúly

100 eurótól a megengedett súlyhatár túllépése esetén (23 kg felett, maximum 32 kg-ig). További poggyász 23 kg-ig 75 eurótól útirányonként.

Fedélzeti ellátás

Az ár tartalmaz egy kis menüt üdítővel.

Becsekkolás

Repülőtéren a check-in pult általában két órával utazás előtt nyit ki, és egy - vagy fél órával indulás előtt zár be.

FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!