betöltés ...
Kairó Fly

CAIRO FLY (1 napos)

Ár: felnőtt: 279 EUR / gyerek: 249 EUR

Kora reggel indulás belföldi járattal Kairóba ( utazási idő kb 40 perc).Utasaink egész napos program keretében meglátogatják az Egyiptomi Múzeum kincseit (többek között Tutankhamon fáraó híres halotti maszkját és a sírjából előkerült kincseket), illetve a vele szemben található, a hírekből ismert Tahrir- teret, emellett megcsodálhatják a világ 7 ókori csodájából az egyetlen ma is láthatót, a Gízai piramisokat, a Völgytemplomot és a Szfinxet, valamint megismerhetik a papirusz készítés titkait. A kirándulás végeztével visszatérés repülővel Sharm El Sheikhbe.

 

Indulás:  kora reggeli órákban, érkezés este. 

Étkezés: ebéd Kairóban, késői vacsora a szállodában.

Az ár tartalmazza: repülőjegy, transzferek, ebéd, magyar idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza: az italfogyasztást ebédnél, buszvezető és idegenvezető borravalóját 1-2 USD/EUR. A kiránduláshoz egyiptomi vízum szükséges (nem elég a Sinai vízum. Az aktuális  utazási szabáyok bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak).

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, fejfedő, vállat fedő ruhával a nap miatt, pulóver a légkondicionálás miatt.

Fakultatív: a múmiák terme az Egyiptomi Múzeumban (200 LE/fő) fotójegy (50 LE), videójegy (300 LE) belépő a piramisok belsejébe (kb. 400 LE/fő) (1 EUR – kb. 33 LE)

Fontos: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet;