betöltés ...
Luxor Fly

LUXOR FLY (1 napos)

Ár: felnőtt: 279 EUR / gyerek: 249 EUR

Kora reggel indulás belföldi járattal Luxorba ( utazási idő kb 40 perc).Utasaink egész napos program keretében megtekinthetik a csodás Karnaki templomot. Egy igazi nílusi hajón elfogyasztott ebédet egy 30-40 perces nílusi hajókirándulás követ, majd a folyón átkelve megismerhetik a Memnon Kolosszusokat és a világhírű hieroglifákkal és képekkel díszített fáraósírokat a Királyok völgyében. A nap zárásaként betekintést nyerhetnek az alabástrom készítés titkaiba. Az idegenvezető segítségével nemcsak tájékozódhatnak Egyiptom jelenkori politikai és gazdasági helyzetéről, hanem rengeteg információt fognak hallani az ország történelméről, kultúrájáról, szokásairól, és az emberek mindennapi életéről. A kirándulás végeztével visszatérés repülővel Sharm El Sheikhbe.

Indulás:  reggeli órákban, érkezés este. 

Étkezés: ebéd Luxorban, késői vacsora a szállodában.

Az ár tartalmazza: repülőjegyek, transzferek, ebéd, magyar idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza: az italfogyasztást ebédnél, buszvezető és idegenvezető borravalóját 1-2 USD/EUR. A kiránduláshoz egyiptomi vízum szükséges (nem elegendő a Sinai-vízum. Az aktuális utazási szabályok bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak).

Ajánlott ruházat: kényelmes, sportos ruházat, fejfedő, vállat fedő ruhával a nap miatt, pulóver a légkondicionálás miatt.

Fakultatív: Tutankhamon sírja – 250 LE; fotójegy a Királyok völgyében – 300 LE. (1 EUR – kb. 33 LE)

Fontos: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet;